Επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ: Να εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία των σχολείων του Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Να εξασφαλιστεί άμεσα η ασφαλής λειτουργία των σχολείων του Βύρωνα απαίτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, ο οποίος κατέθεσε σχετική Επίκαιρη Ερώτηση που συζητήθηκε στη Βουλή.

Η Επίκαιρη Ερώτηση αφορούσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο και το 6ο Δημοτικό του Βύρωνα, τα οποία δεν «πέρασαν» τον πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο, καθώς επίσης το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο που έχουν κλείσει εξαιτίας της πτώσης σοβάδων.

Ο Χρ. Κατσώτης τόνισε πως πρέπει να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την εξασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας αυτών των σχολείων, με έκτακτη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, κατεπείγουσα εκπόνηση μελέτης και πραγματοποίηση εργασιών μέσα στις εορτές του Πάσχα που τα σχολεία είναι κλειστά ώστε να παραδοθούν και να λειτουργήσουν ασφαλή μετά τις διακοπές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, απάντησε πως το ζήτημα της σχολικής στέγης είναι «αποκλειστικής αρμοδιότητας» των δήμων και το κράτος παρεμβαίνει μόνο «επικουρικά, όπου χρειαστεί». Υποστήριξε επίσης πως «έχουμε συνδράμει τον δήμο με πολλαπλές χρηματοδοτήσεις». Ο ίδιος είπε πως με βάση την πληροφόρηση από τον Δήμο Βύρωνα για τα δύο Δημοτικά θα δοθούν 115.000 ευρώ για την επισκευή τους. Η προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα γίνει χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης, για την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Ο Χρ. Κατσώτης τόνισε πως έχει τεράστια ευθύνη ο δήμος, αλλά η κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια. Υπογράμμισε πως αποδείχθηκε ότι ήταν επικίνδυνη η απόφαση να μετατεθεί στους δήμους η ευθύνη για τη σχολική στέγη και να κλείσει ο ΟΣΚ.

Ανέδειξε δε συνολικά το ζήτημα του αντισεισμικού ελέγχου των σχολείων και των άλλων παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στα σχολεία. «Κανένας συμβιβασμός με τέτοια σχολεία το 2023», σημείωσε, προσθέτοντας πως «η χρόνια υποχρηματοδότηση έχει φέρει τα σχολικά κτίρια σε αυτή την κατάσταση».

Ο Στ. Πέτσας είπε πως μετά τον σεισμό στην Τουρκία αποφασίστηκε να γίνει καθολικός προσεισμικός έλεγχος στα σχολεία, όμως οι ελλείψεις προσωπικού και η διάλυση του ΟΣΚ υπονομεύουν κάθε τέτοια προσπάθεια.

Πηγή: 902.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.