Οι προτάσεις της Δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι προτάσεις της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ

  1. Άμεση πρόσληψη 20 ατόμων στην καθαριότητα: να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις έκτακτου προσωπικού με δημόσια ανακοίνωση, διαφανή διαδικασία και τοποθέτηση στην εργασία και στο αντικείμενο για το οποίο προσελήφθησαν.
  2. Λειτουργία εθελοντικού ιατρείου ενημέρωσης και πρόληψης για τον κορονοιό.
  3. Περιδιάβαση των δημόσιων χώρων οι επικεφαλής με στόχο το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι».
  4. Σε συνέργεια με τον ΕΟΔΥ και τον ΙΣΑ αξιολόγηση και τεστ των δημοτών βάσει των ισχυόντων από τον ΕΟΔΥ, το ανακοίνωσε ο Δ. Αθηναίων για τον εαυτό τους στα δημοτικά τους ιατρεία.
  5. Ενίσχυση και υποστήριξη του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» για τούς μοναχικούς του δήμου.
  6. Απολύμανση όπως προαναφέρθηκε στους δημόσιους χώρους και στα παγκάκια.
  7. Καθημερινή απολύμανση των αυτοκινήτων καθαριότητας.
  8. 7 ημέρες λειτουργίας σε 24ώρη βάση του «Πολυδύναμου Κέντρου Υγείας Βύρωνα».
  9. Ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα στο Δήμο που θα δηλώνουν οι ασθενούντες ή δημότες που είναι φορείς ανώνυμα και μόνο κατά δήλωσή τους.
  10. Ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης με 4ψήφιο νούμερο.
  11. Δημοτικά τέλη και Δημοτικός φόρος:
  • Νοικοκυριά που έχουν ένα μέλος που έχει τεθεί σε κατάσταση αναστολής ή εκ περιτροπής εργασίας ή άνεργο.
  • Επιχειρήσεις της πόλης μας, που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους με κυβερνητική απόφαση ή περιλαμβάνονται στην επικαιροποιημένη λίστα πληττόμενων επιχειρήσεων του Υπουργείου Οικονομικών, δεν έχουν ανασφάλιστους, δεν έχουν απολύσει προσωπικό, έχουν πληρώσει μισθούς και δώρο και δεν λειτουργούν ηλεκτρονικά.
  • Καταστήματα που παραμένουν κλειστά ή έχουν περιορίσει τη λειτουργία τους με επιπλέον απαλλαγή για τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων.
  • Άμεση εφαρμογή της εγκυκλίου Α.Π. 22899/10/4/20 του ΥΠΕΣ, για τη δημιουργία της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι», την ένταξή της στη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και εξασφάλισης της κρατικής χρηματοδότησης με δέσμευση τα άτομα που ήδη υπηρετούν εδώ και χρόνια να παραμείνουν.
  • να υπάρχει διαρκής δημοτικός έλεγχος σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και του εργασιακού δικαίου από τις επιχειρήσεις.
  • την απαλλαγή των κυλικείων των σχολείων και των γηπέδων από την καταβολή μισθωμάτων όσο παραμένουν κλειστά.
  • επιστροφή στους πολίτες χρημάτων που έχουν καταβληθεί για δημοτικές δραστηριότητες που έχουν ανασταλεί (π.χ. καλλιτεχνικά εργαστήρια, κολυμβητήριο).
  1. Να μη διακοπεί καμία παροχή σε ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, στους πληττόμενους και ευάλωτους και να απαλλαγούν από την πληρωμή λογαριασμών οι πληττόμενοι και ευάλωτοι. Να επανασυνδεθούν οι παροχές που έχουν διακοπεί.
  2. Τη μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων και όλων των επιτροπών, μέσω διαδικτύου ώστε οι δημότες να έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης για τα θέματα που τους αφορούν.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.