ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ: Βαθιά αντιεκπαιδευτικό το νομοσχέδιο για την παιδεία.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βαθιά αντιεκπαιδευτικό το νομοσχέδιο για την παιδεία, που ορθώνει ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια στην προσπάθεια των παιδιών να μορφωθούν!!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 27/4 στα γραφεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας προσπάθεια συνάντησης 20 Συλλόγων Εκπαιδευτικών της Αττικής με το Δ.Σ. της ΔΟΕ, ανάμεσα στους οποίους και ο Σύλλογός μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ». Δυστυχώς, η πλειοψηφία του ΔΣ (ΔΑΚΕ – ΔΗΣΥ –ΕΡΑ/ΑΕΕΚΕ) ήταν απούσα δείχνοντας με αυτή τη στάση περιφρόνηση και απαξίωση στα Σωματεία και τους συναδέλφους που αυτά εκπροσωπούν.
Τα Σωματεία εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις αλλά και την αγανάκτησή τους τόσο για τον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας φέρνει το νομοσχέδιο για κατάθεση (εν μέσω πανδημίας και απαγορεύσεων, ώστε να μη συναντήσει καμία αντίδραση) όσο και για το ίδιο το περιεχόμενο του νομοσχεδίου.
Τα Σωματεία τόνισαν ότι πρόκειται για ένα βαθιά αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο, που ορθώνει ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια στην προσπάθεια των παιδιών να μορφωθούν, που αλλάζει προγράμματα σπουδών στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο προς όφελος των δεξιοτήτων, σε αντιπαράθεση με την ολόπλευρη γνώση, αυξάνει το όριο μαθητών ανά τάξη αδιαφορώντας ακόμα και για τους στοιχειώδεις κανόνες προστασίας της υγείας, ενώ με το κατώτερο όριο μαθητών θα οδηγήσει σε συγχωνεύσεις και καταργήσεις. Επιπλέον στο πολυνομοσχέδιο προβλέπεται μεγαλύτερη εμπλοκή της Τοπικής Διοίκησης και των Ιδιωτών στην εκπαιδευτική διαδικασία οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων. Αυτές τις αλλαγές καλούνται να εφαρμόσουν οι εκπαιδευτικοί και στην εφαρμογή αυτή θα αξιολογηθούν.
Για τους παραπάνω λόγους τα Σωματεία ζητάνε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου και καλούν την πλειοψηφία της ΔΟΕ, της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας στο Δημόσιο, να πάψει να κρύβεται, να σταματήσει να δίνει πολύτιμο χρόνο στην κυβέρνηση και να οργανώσει τον αγώνα, ώστε το νομοσχέδιο να μην κατατεθεί.
Τα Σωματεία όλο αυτό το διάστημα έχουν πλούσιο πρόγραμμα δράσης ακόμα και σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες.

Συγκεκριμένα στο Σύλλογό μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», έχουμε προγραμματίσει:

  • Συμμετοχή Τρίτη 28/4 στην Πανελλαδική Μέρα Δράσης για τους εργαζόμενους, όπου εμείς θα ενημερώσουμε τον λαό της περιοχής μας για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο και τις θέσεις μας, με ανακοίνωση του Συλλόγου που θα διαβαστεί και θα μοιραστεί στον Βύρωνα 9.30 – 11 π.μ, (από Καραολή Δημητρίου-Βασιλόπουλο ως Αγορά και Αγ Λάζαρο, στην Καισαριανή πλατεία Π. Μακρή 11 – 13.00 και στους δρόμους του Παγκρατίου.
  • Συμμετοχή 1η Μάη στη Συγκέντρωση Συνδικάτων–Φορέων Ανατολικών Συνοικιών στις 11 π.μ. στην πλατεία Εθν. Αντίστασης στην Ηλιούπολη!
  • Κλιμακώνουμε την πάλη με νέα κινητοποίηση. Η κυβέρνηση να μην τολμήσει να καταθέσει το νομοσχέδιο!

Τώρα είναι ώρα εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές να οργανώσουν την πάλη ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης!


sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.