Έλληνες σε καραντίνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Τουναντίον, αυτή η δοκιμασία της απομόνωσης μπορεί να κάνει έναν καλό άνθρωπο καλύτερο, αλλά και έναν κακό μπορεί να τον κάνει χειρότερο.

Του Παναγιώτη Παπαθανασίου, Ψυχολόγου ΕΣΥ
Και μια ωραία πρωία, εμείς οι Έλληνες, εμείς οι απείθαρχοι, εμείς που τραγουδήσαμε «Παπαθεμελή, Παπαθεμελή»… μεταμορφωθήκαμε σε πρότυπο της Ευρώπης.
Ένας θαυμασμός βγήκε από μέσα μου, για το πως εμείς οι Έλληνες καταφέραμε να δείξουμε τέτοια κατανόηση, αλτρουισμό, πειθαρχία. Και μετά θυμήθηκα ότι πάντα αυτό κάνουμε μπροστά σε έναν κοινό εχθρό.
Έτσι και τώρα έχουμε έναν κοινό εχθρό: έναν ιό, τον covid-19. Έναν εχθρό που μπορεί να μας στερήσει από τους αγαπημένους γέροντές μας, τους συναδέλφους μας, τους φίλους μας ακόμη και τα παιδιά μας.
Αυτό μας έκανε να μπούμε σε αυτοαπομόνωση, με λίγους οικείους και με αυτούς που το καθήκον μας καλεί να υπηρετήσουμε.
Φαίνεται ότι τα καταφέρνουμε μια χαρά, αρκεί να μην χαλαρώσουμε ακόμα τη στάση μας. Χαλαροί όμως να είμαστε, γιατί ελπίζουμε και πιστεύουμε στη νίκη μας, μια νίκη όλων μας.
Μα τα πράγματα δεν είναι όλα τόσο ρόδινα, γιατί πρέπει ταυτόχρονα να παλέψουμε με τον εγωισμό μας, τη ματαίωσή μας, το θυμό μας αλλά και την απληστία μας.
Πρέπει να βάλουμε μπροστά την Αγάπη μας και να μάθουμε να ηγούμεθα στα παιδιά μας μέσα από το παράδειγμά μας. Να προστατεύουμε τον\την σύντροφό μας σαν μάνα-πατέρας, αδελφός, εραστής, σύζυγος.
Αυτή η κοινή αποκλειστική εικοσιτετράωρη συμβίωση μετά από χρόνια απουσίας σε δουλειές και υποχρεώσεις δεν έρχεται αναίμακτα.
Ο θυμός, η ματαίωση μπορούν να βρουν εξιλαστήριο θύμα στον\στην σύντροφό μας.
Γι’ αυτό μάθε να χαλαρώνεις κάνοντας ασκήσεις ηρεμίας (αναπνοές), γυμνάσου, αφιέρωσε χρόνο για ένα βιβλίο, ένα εργόχειρο. Κράτα επαφές τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά, μοιράσου συναισθήματα. Μα πάνω απ’ όλα βρες τη θέληση να μετατρέψεις μια στενάχωρη πραγματικότητα σε κάτι που θα σου αφήσει κέρδος σε χαρακτήρα, δεξιότητες αλλά και σε συμπεριφορά. Μάθε να προσεύχεσαι και να πιστεύεις γιατί η πίστη υπερνικά τα εξωτερικά εμπόδια, ενώ η προσευχή τα εσωτερικά. Διατήρησε κοινωνικό δίκτυο γιατί δεν είσαι μόνος σου. Χρησιμοποίησε τη γραμμή ψυχολογικής στήριξης 10306 αλλά και τις γραμμές στήριξης των Κέντρων Ψυχικής Υγείας της περιοχή σου.
Στη Γαλλία μία (1) γυναίκα πεθαίνει κάθε τρείς (3) μέρες από ενδοοικογενειακή βία. Σε περιπτώσεις βίας καλέστε την ειδική γραμμή 15900 για άμεση υποστήριξη (νομική, παροχή στέγης) και συμβουλευτική.
Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Τουναντίον, αυτή η δοκιμασία της απομόνωσης μπορεί να κάνει έναν καλό άνθρωπο καλύτερο, αλλά και έναν κακό μπορεί να τον κάνει χειρότερο.
Γι’ αυτό προστατεύστε τον εαυτό σας όχι μόνο κατά του εξωτερικού εχθρού αλλά και κατά του ενδοοικογενειακού εγκληματία-κακοποιητή.
Μην ανεχθείς ποτέ ό,τι δεν θα ήθελες τα παιδιά σου να μάθουν να αναπαράγουν στη δικιά τους ζωή. Πάλεψε, ελευθερώσου, δώσε τον αγώνα σου, βρες λύση. Γιατί τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή, παρά μόνο η Αγάπη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.