Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα: Παραφωνία η Δημ. Αρχή Βύρωνα στην προστασία του Περιβάλλοντος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η νομοθετική ρύθμιση με τίτλο «Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας» αποτελεί αποτέλεσμα σχετικού αιτήματος της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα, που κατατέθηκε «εν κρυπτώ» και παρά την αντίθετη γνώμη όλων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που διαθέτουν την πλειοψηφία των εδρών στο Δημοτικό Συμβούλιο (32 επί συνόλου 41 εδρών)!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εν μέσω πανδημίας, και με διαδικασίες fast track, η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή, τη Δευτέρα 4/5 και την Τρίτη 5/5, το αντι-περιβαλλοντικό Νομοσχέδιο με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας».
Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που, όχι μόνο δεν είναι προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος – όπως διατείνεται ο αρμόδιος υπουργός – αλλά αντιθέτως περιλαμβάνει διατάξεις που δικαιολογούν απολύτως τον χαρακτηρισμό του ως περιβαλλοντοκτόνου νομοσχεδίου.
Εκατοντάδες περιβαλλοντικές κινήσεις, φορείς, συλλογικότητες, καθώς και χιλιάδες πολίτες ζητούν από την κυβέρνηση την άμεση απόσυρση του περιβαλλοντοκτόνου νομοσχεδίου και οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας (λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας λόγω του κορονοϊού) το απόγευμα της Δευτέρας 4/5 έξω από την Βουλή.
Παραφωνία φαίνεται πως αποτελεί η Δημοτική Αρχή Βύρωνα. Στο άρθρο 92 του Νομοσχεδίου προβλέπεται η «νομιμοποίηση» για πέντε (5) χρόνια του παράνομου σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Βύρωνα, που λειτουργεί παράνομα στην Α’ Ζώνη Υμηττού, εντός περιοχής χαρακτηρισμένης ως NATURA. Η νομοθετική αυτή ρύθμιση αποτελεί αποτέλεσμα σχετικού αιτήματος της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα, που κατατέθηκε «εν κρυπτώ» και παρά την αντίθετη γνώμη όλων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που διαθέτουν την πλειοψηφία των εδρών στο Δημοτικό Συμβούλιο (32 επί συνόλου 41 εδρών)!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.