O Δήμαρχος Βύρωνα απαντά, για τις ασφαλτοστρώσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Από τα μέσα της προηγούμενης θητείας μας αρχίσαμε να υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και μπετοστρώσεων, συνολικού ύψους 4.500.000€ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πράγματι, σε κάποιες από αυτές τις ασφαλτοστρώσεις υπήρξαν κακοτεχνίες και αστοχίες, με ευθύνη της τεχνικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, τις οποίες και εντοπίσαμε.

Αποφασίσαμε να πάμε κόντρα στη «συνήθη πρακτική» που θέλει να κρύβονται οι κακοτεχνίες «κάτω από το χαλί» και να μην καταλογίζονται στους εκάστοτε υπεύθυνους, υπό το φόβο του πολιτικού κόστους. Είμαστε αντίθετοι σε αυτή τη λογική, που εκτός των άλλων δημιουργεί υπόνοιες συναλλαγής ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Αρνηθήκαμε να παραλάβουμε τις ασφαλτοστρώσεις αυτές και απαιτήσαμε να ξαναγίνουν με ευθύνη του εργολάβου, ώστε να ανταποκρίνονται στα προβλεπόμενα από τη σύμβαση και στις σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του πολίτη. Η στάση μας αυτή δεν έχει προηγούμενο, αφού για χρόνια δίδονταν προς χρήση έργα που δεν πληρούσαν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις και ήταν επικίνδυνα για τους πολίτες, χωρίς κανένας να αναλαμβάνει την πολιτική, έστω, ευθύνη να εφαρμόσει το νόμο και την κοινή λογική. Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, όπως προβλέπουν οι συμβάσεις, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την ποσότητα των υλικών. Η δημοτική αρχή Βύρωνα έχει συστήσει επιτροπή που παρακολουθεί στενά τις εργασίες και διενεργεί τους προβλεπόμενους ποιοτικούς ελέγχους σε όλες τις ασφαλτοστρώσεις που γίνονται στην πόλη μας. Διαβεβαιώνω τους δημότες ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτούμε με κανέναν, ούτε την ασφάλεια των πολιτών, ούτε βεβαίως την έντιμη και διαφανή διαχείριση δημόσιων πόρων».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.