«Σημασία δεν έχει το κτίριο αλλά η νηπιαγωγός»…!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ

Η δημοτική αρχή είχε υποχρέωση, εδώ και δυόμιση χρόνια, να μεριμνήσει για τη στέγαση των νηπίων, των παιδιών της προσχολικής αγωγής δηλαδή, σε κατάλληλους χώρους. Δυστυχώς, όμως, όλο αυτό το διάστημα δεν έκανε απολύτως τίποτα κι έπρεπε να φτάσει την τελευταία στιγμή να ψάχνει αίθουσες ή άλλες λύσεις για να στεγαστούν τα νήπια.

Άλλο ένα θέμα που αφορά την παιδεία, την τόσο ταλαιπωρημένη στην πόλη μας, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και η αντιδήμαρχος παιδείας είναι εκπαιδευτικοί: Η δημοτική αρχή είχε υποχρέωση, εδώ και δυόμιση χρόνια, να μεριμνήσει για τη στέγαση των νηπίων, των παιδιών της προσχολικής αγωγής δηλαδή, σε κατάλληλους χώρους. Δυστυχώς, όμως, όλο αυτό το διάστημα δεν έκανε απολύτως τίποτα κι έπρεπε να φτάσει την τελευταία στιγμή να ψάχνει αίθουσες ή άλλες λύσεις για να στεγαστούν τα νήπια.
Η αδράνεια αυτή οδήγησε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης εκτός απ’ την παράταξη «Μαζί για τον Βύρωνα» του κου Μπαντή, να συλλέξουν τις απαιτούμενες υπογραφές και να «επιβάλουν» -με βάση τον κανονισμό- συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την προσχολική αγωγή.
Να σημειώσουμε εδώ, πως από τον Σεπτέμβριο, η προσχολική αγωγή είναι υποχρεωτική με νόμο του κράτους και πως ο Βύρωνας είναι απ’ τους ελάχιστους Δήμους, που εξάντλησαν το περιθώριο που τους έδινε ο νόμος για να προετοιμαστούν.
Για ακόμα μια φορά διαπιστώσαμε την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να διοικήσει αυτή την πόλη. Όλο αυτό το διάστημα δεν έβγαλε έστω μια ανακοίνωση πως ψάχνει για κτίρια, ούτε προσπάθησε να εντοπίσει χώρους όπου θα μπορούσε να κτίσει με τη βοήθεια της ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ (ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές, νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α.). Αντίθετα, με πρόχειρες κινήσεις της τελευταίας στιγμής αφαιρεί χώρους, χαμηλώνει το επίπεδο της εκπαίδευσης και προσπαθεί να βολέψει όπως-όπως την κατάσταση.
Λύσεις όπως το να χρησιμοποιηθεί η αίθουσα του χημείου στο 5ο και 11ο Δημοτικό Σχολείο, η τοποθέτηση προκάτ στον αύλειο χώρο, η αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου Δημοτικού, που είναι ουσιαστικά πληρωμένη απ’ τους γονείς, είναι επιεικώς απαράδεκτες και βρήκαν την αντίσταση του συνόλου της αντιπολίτευσης, αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας και των γονιών. Αλλά και η λύση των προκάτ βαρέως τύπου δείχνει να αποτυγχάνει, μια και όπως φαίνεται δεν θα είναι τελικά βαρέως τύπου και κατά συνέπεια ακατάλληλα.
Όπως και να έχει κύριοι της δημοτική αρχής, οι ανάγκες στέγασης των παιδιών της προσχολικής ηλικίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ με αυτές των παιδιών του Δημοτικού! Ούτε είναι δυνατόν να παίζουν στα διαλλείματα, νήπια και παιδιά του δημοτικού στον ίδιο χώρο, ούτε να στερείτε από τα παιδιά τον προαύλιο χώρο.
Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς εκπαιδευτικός για να καταλάβει όλα τα παραπάνω. Ούτε είναι βλάκες οι γονείς να δέχονται, ως σοβαρά, επιχειρήματα όπως «Σημασία δεν έχει το κτίριο, αλλά η Νηπιαγωγός» και «στο παρελθόν είχαμε πολυπληθή τμήματα» ή ότι οι «κακοί διευθυντές» κρύβουν αίθουσες.
Επί της ουσίας, μιλάμε για πλήρη υποβάθμιση της παιδείας στο Βύρωνα. Πολυπληθή τμήματα 25 παιδιών, ακατάλληλες αίθουσες, μείωση αιθουσών στα παιδιά του δημοτικού, κοντέινερ και προκάτ, μείωση των αύλειων χώρων κι όλα αυτά γιατί δεν έγινε καμιά προσπάθεια δυόμιση χρόνια.
Σεβαστείτε λοιπόν τους δημότες και επιτέλους προσπαθήστε, τολμήστε, συνεργαστείτε με τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες έχουν προτάσεις, γιατί δεν μας αξίζει ο Βύρωνας που χτίζετε.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.