Απόσυρση της ιδιωτικοποίησης λειτουργιών της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δ. Βύρωνα ζητά η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα: Να αποσυρθεί τώρα από την Οικονομική Επιτροπή η ιδιωτικοποίηση λειτουργιών της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαθητούδι ο Μητσοτάκης μπροστά στη δημοτική αρχή Βύρωνα που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον δήμαρχο Άκη Κατωπόδη, που είναι ο επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ).

Την εξαετία που διοικεί το δήμο, η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, φρόντισε να απαξιώσει τη Διεύθυνση Πρασίνου. Όχι μόνο δεν προσέλαβε το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό που απαιτούνταν αλλά δεν αναπλήρωσε ούτε τις θέσεις που κενώθηκαν λόγω συνταξιοδότησης. Το αποτέλεσμα είναι η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Βύρωνα να έχει σήμερα 11 κηπουρούς/δενδροκηπουρούς αντί για 29 που προβλέπει ο οργανισμός και 6 εργάτες πρασίνου αντί για 17.


Έτσι, φέρνει σήμερα για ψήφιση στην Οικονομική Επιτροπή που γίνεται στις 1.30 το μεσημέρι, την παραχώρηση του κλαδέματος 2.279 δέντρων μέχρι 30/4/21 σε ιδιωτική εταιρεία. Πώς το κάνει αυτό; Αξιοποιώντας το νόμο Μητσοτάκη-ΝΔ που ψηφίστηκε την περίοδο της πανδημίας, υποβαθμίζει-παρακάμπτει τα δημοτικά συμβούλια και δίνει τη δυνατότητα στις μειοψηφούσες δημοτικές αρχές να ιδιωτικοποιούν υπηρεσίες μέσω της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Το νόμο ψήφισε η ΝΔ για να επιταχύνει την ιδιωτικοποίηση βασικών λειτουργιών του δημοσίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης και να τις κάνει πεδίο κερδοφορίας και πλουτισμού των επιχειρηματιών.
Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική αρχή Βύρωνα πατώντας στον ίδιο νόμο εν μέσω πανδημίας, παραχώρησε τη μεταφορά των αδρανών υλικών σε ιδιώτες, ενώ επανειλημμένα έχει επιχειρήσει την ιδιωτικοποίηση βασικών λειτουργιών της καθαριότητας.

Η σοβαρότητα του θέματος βάζει προ των ευθυνών τους το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων και τους εργαζόμενους του δήμου, που πρέπει να λειτουργήσουν ως ανάχωμα στη μεθόδευση της δημοτικής αρχής Βύρωνα.
Καλούμε τη δημοτική αρχή Βύρωνα έστω και την τελευταία στιγμή, να αποσύρει το συγκεκριμένο θέμα από την Οικονομική Επιτροπή και να ξεκινήσει τη διαδικασία πρόσληψης μόνιμου προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.