Σωματείο Εργαζομένων Δ. Βύρωνα: υπερεκμετάλλευση η «κοινωφελής εργασία»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανακοίνωση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ για την κοινωφελή εργασία


Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, εργαζόμενοι με το πρόγραμμα υπερεκμετάλλευσης των ανέργων, το ονομαζόμενο «κοινωφελής εργασία».
Σας καλωσορίζουμε στους χώρους εργασίας του Δήμου Βύρωνα. Γνωρίζουμε ότι για όλους και όλες εσάς που ζείτε τον εφιάλτη της ανεργίας, η εργασία είναι μια ανάσα έστω και μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υπερεκμετάλλευσης των ανέργων που έχει περιορισμένη διάρκεια – οκτάμηνο- με μισθό εξαθλίωσης 546 ευρώ. Δεν εφαρμόζεται η μισθοδοσία, σύμβαση των εργαζομένων στον Δήμο, δεν σας αναγνωρίζουν προϋπηρεσία, παιδιά, ειδικότητα, πτυχία. Όσοι εργαστείτε σε βαριά – ανθυγιεινή εργασία – καθαριότητα, οικοδομικές εργασίες θα έχετε αντίστοιχο ένσημο, δεν σας καταβάλλετε το ανθυγιεινό επίδομα.

Το σωματείο μας από την πρώτη στιγμή των μνημονίων που άρχισαν να εφαρμόζουν κυβερνήσεις και Δήμοι τα κοινωφελή προγράμματα υπερεκμετάλλευσης και ανακύκλωσης των ανέργων αγωνίζεται για την κατάργησή τους. Αγωνιζόμαστε για μόνιμη εργασία για όλους/όλες με πλήρη εργασιακά και μυθολογικά δικαιώματα όλων όσων εργάζονται στο Δήμο. Απαιτούμε ίδια αμοιβή για ίδια εργασία. Η εργασία με δικαιώματα και αξιοπρεπή μισθό είναι δικαίωμα όλων.
Τα προηγούμενα χρόνια με τους αγώνες των εργαζομένων και συνδικάτων στον κλάδο καταφέραμε να αναγνωριστούν ορισμένα δικαιώματα, όχι όμως μισθολογικά.

Η σχέση εργασίας που έχετε με τον Δήμο, σας δημιουργεί υποχρεώσεις στην εργασία που πρέπει να παρέχετε ευσυνείδητα. ΕΧΕΤΕ όμως και δικαιώματα. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ όπως θέλουν να σας λένε για να μην εφαρμόζουν κυβέρνηση και Δήμος τη συλλογική σύμβαση εργασίας-μισθολόγιο-των εργαζομένων στους Δήμους.


Ο ΔΗΜΟΣ ως εργοδότης έχει υποχρεώσεις απέναντί σας. Είναι υποχρεωμένος να σας τοποθετήσει στη θέση για την οποία έχετε προληφθεί, δεν έχει δικαίωμα να σας τοποθετήσει σε διαφορετική από αυτή. Απαγορεύεται να δουλεύετε πίσω από τα απορριμματοφόρα. Δεν έχει δικαίωμα να σας απασχολεί Σάββατα και Κυριακές καθώς και βραδινές ώρες. Να σας δώσει από την πρώτη ημέρα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και ένα λίτρο φρέσκο γάλα. Εργάζεστε τις ίδιες ώρες με τους εργαζόμενους στον δήμο στην ίδια ειδικότητα. Θα αμείβεστε από τον ΟΑΕΔ και χρειάζεται άμεσα να καταθέσετε στο Δήμο όποια στοιχεία σας ζητηθούν για τη μισθοδοσία σας.
Οι αγωνιστικές παρεμβάσεις πρέπει να συνεχιστούν και να ενταθούν και με τη δική σας συμμετοχή και δράση. Συσπειρωθείτε στο σωματείο εργαζομένων στο Δήμο, δημιουργήστε την δίκη σας επιτροπή αγώνα, μαζί με το σωματείο. Όλοι μαζί με ενότητα, ταξική αλληλεγγύη και δράση μπορούμε να μπούμε εμπόδιο στις αντεργατικές πολιτικές κυβέρνησης. Ε. Ένωσης, δημοτικών αρχών. Μόνο έτσι μπορούμε όχι μόνο να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας αλλά και να έχουμε και κατακτήσεις.

Η εργασία είναι δικαίωμα όλων και προϋπόθεση για αξιοπρεπή ζωή. Μην συμβιβάζεστε με τα ψίχουλα που σας δίνουν μέσα από αυτό το πρόγραμμα που καταπατούν κάθε έννοια εργατικού δικαιώματος και ανακυκλώνουν την ανεργία. ΜΗΝ συναινείτε σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική. Ορθώστε το ανάστημά σας, αντισταθείτε και μαζί με όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο, τους άνεργους στην πόλη να βροντοφωνάξουμε:

  • Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ.
  • ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΥΠΕΡΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ.
  • ΙΣΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.
  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
  • ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
  • ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ε. ΕΝΩΣΗΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Χρησιμοποιήστε τα όλα τα μέσα ατομικής προστασίας στη διάρκεια της εργασίας. Προστατευτείτε από την εξάπλωση του κορονοϊού. Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, πλένουμε χέρια. Δεν σωπαίνουμε, δεν συναινούμε.

Τις επόμενες ημέρες θα σας καλέσουμε σε συγκέντρωση ενημέρωσης και γνωριμίας.
Καλή εργασία.
Ο αγώνας και η ταξική πάλη συνεχίζεται
.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Παναγιωτόπουλος Χρήστος – Η Γραμματέας Μπίκα Πελαγία

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.