ΑΡ.ΠΑ. :Αίτημα να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο τρία κρίσιμα θέματα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Αριστερή Παρέμβαση αναφέρει:

Κατάθεση αιτήματος για συζήτηση θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο ημ.  30/10/2023

Προς: -Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα, -Δήμαρχο Βύρωνα, -Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα

Επανειλημμένα έχουμε καταθέσει ερωτήσεις και έχουμε ζητήσει να μας ενημερώσετε και να μας δείξετε: α. τα κείμενα των νομικών προσφυγών του δήμου για τις οικοδομικές εργασίες στο στρατόπεδο Σακέτα, β. για τις εργολαβίες οδοποιίας της περιόδου 2011-13 και γ. για την νομική προσβολή της ΣΜΠΕ για την ΠΥΡΚΑΛ.

Οι δύο πρώτες υποθέσεις κατέληξαν (;) στη δικαιοσύνη με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου παρά την τακτική που ακολουθούσατε για να το αποφύγετε. Στην υπόθεση της ΠΥΡΚΑΛ εκκρεμεί ακόμα η υλοποίηση της 81/2022 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου της 28/9/22, με την οποία ο δήμος Βύρωνα αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και η δημοτική αρχή θα έπρεπε να έχει υλοποιήσει τις αποφάσεις του.

Έκτοτε, περισσότερο από δύο χρόνια για το στρατόπεδο Σακέτα, από τον Απρίλιο 2023 για τις εργολαβίες οδοποιίας  και από τον Οκτώβριο του 2022 για την ΠΥΡΚΑΛ,  όποτε σας ρωτάμε απαντάτε ότι δεν γνωρίζετε (λες και δεν διοικείτε το δήμο) και παραπέμπετε διαρκώς το θέμα στη νομική υπηρεσία του δήμου και τους υπαλλήλους της.

Δίνετε την εικόνα ότι ο δήμος λειτουργεί στον αυτόματο χωρίς διοίκηση και κατεύθυνση. Επειδή δεν πρόκειται μόνο για κακοδιοίκηση ή σκοπιμότητες που μπορεί να εξυπηρετείτε, αλλά απαξιώνετε και υποβαθμίζετε  συστηματικά το δημοτικό συμβούλιο.

Και τα τρία θέματα είναι δημοσίου συμφέροντος, αφορούν άμεσα το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής της πόλης και των πολιτών.

Κατόπιν των παραπάνω, πέραν της επίσημης ενημέρωσης του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 30/10/23 και της προσκόμισης των εγγράφων , ζητάμε και να συζητηθούν σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο και αυτά τα 3 θέματα, όπως και το θέμα της εξαγγελίας κατασκευής νεκροταφείου στο στρατόπεδο Σακέτα, σύμφωνα με το αίτημα που έχουμε υποβάλλει από 20/10/2023.

27/10/2023

Μαρία Μπικάκη δημοτική σύμβουλος Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα

Τάσος Μαυρόπουλος δημοτικός σύμβουλος Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.