Γνήσιο υπογραφής στο σπίτι για τους έχοντες κινητικά προβλήματα στον Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Μια νέα δυνατότητα που διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών που έχουν κινητικά προβλήματα, δίνει πλέον ο Δήμος Βύρωνα, καθώς ύστερα από την ψήφιση του νόμου 4397/2022 καταργήθηκε η αρμοδιότητα βεβαίωσης γνήσιου της υπογραφής από την Ελληνική Αστυνομία.

Στο εξής λοιπόν, για την εξυπηρέτηση πολιτών που αδυνατούν να μετακινηθούν στο ΚΕΠ για να λάβουν το γνήσιο της υπογραφής τους, με απόφαση του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη, δίνεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», να μπορούν να προβαίνουν σε βεβαίωσης του γνήσιου της υπογραφής, κατ’ οίκον.

Για σχετικά ραντεβού οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Βύρωνα στα τηλέφωνα: 213 2010600, 604, 601.

Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε, ότι στο gov.gr υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης με χρήση των κωδικών taxisnet. Η εξουσιοδότηση που θα εκδώσετε είναι νομικά ισοδύναμη με εξουσιοδότηση που φέρει το γνήσιο της υπογραφής και μπορείτε είτε να την αποστείλετε ηλεκτρονικά, είτε να την εκτυπώσετε και να την καταθέσετε σε δημόσια υπηρεσία. Για την ηλεκτρονική εξουσιοδότηση ακολουθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:https://dilosi.services.gov.gr/create/q/templates

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.