Συνεργασία του Δήμου Βύρωνα με την Ε.Σ.Α.μεΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εκστρατεία ενημέρωσης – υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, από το Δήμο Βύρωνα και την Ε.Σ.Α.μεΑ
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βύρωνα οργανώνουν εκστρατεία ενημέρωσης, υποστήριξης και ενδυνάμωσης των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), αποτελεί την τριτοβάθμια Οργάνωση των ατόμων και των οικογενειών τους στη χώρα και τον αναγνωρισμένο Κοινωνικό Εταίρο της ελληνικής Πολιτείας στα ζητήματα των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία. Κύρια αποστολή της είναι η καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων αυτών και η προώθηση, προστασία και απόλαυση των ανθρωπίνων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους. Στο πλαίσιο των δράσεων της λειτουργεί την υπηρεσία “Διεκδικούμε Μαζί” παρέχοντας πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Το Κέντρο Κοινότητας ως αρμόδιο γραφείο για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των ατόμων με αναπηρία αλλά και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα φιλοξενήσει στον χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας (Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας) τα στελέχη του προγράμματος «Διεκδικούμε Μαζί» της Ε.Σ.Α.μεΑ, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και την
Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, ώρες ενημέρωσης 09.00 π.μ-11.00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210-7624403.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.