Ενημέρωση απ’ τη Δημ. Αρχή, για τους ποιοτικούς ελέγχους στις ασφαλτοστρώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το τελευταίο διάστημα έχει εγερθεί μια φημολογία σχετικά με την ποιότητα των ασφαλτοστρώσεων που γίνονται στο Δήμο Βύρωνα. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου είναι γεγονός ότι σ’ ένα τμήμα των ασφαλτοστρώσεων αυτών διαπιστώθηκε εργοστασιακή αστοχία υλικού (όχι ποσότητας αλλά ποιότητας του υλικού).
Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που εντοπίστηκε το πρόβλημα, η δημοτική αρχή κατέστησε σαφές στον ανάδοχο, ότι το έργο δεν πρόκειται να παραληφθεί και ότι πρέπει να αποκαταστήσει τις εν λόγω αστοχίες. Αυτή τη στιγμή το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και ο ανάδοχος αποκαθιστά σταδιακά τις κακοτεχνίες που έχουν εντοπιστεί. Μέχρι σήμερα έχουν ξαναγίνει νέες ασφαλτοστρώσεις στον Καρέα, σε τμήματα των οδών: Αναπήρων Πολέμου, Θυμάτων Πολέμου, 25ης Μαρτίου, Β. Αντωνιάδη, Λ. Καρέα και στη Φρυγία στις οδούς: Στέφανου Σαράφη, Αθανασίου Διάκου, Νεοχωρίου, Αργυροκάστρου, Τραλέων, Λυδίας (συνολικών τετραγωνικών 8.227).
Παράλληλα η δημοτική αρχή Βύρωνα τηρώντας, όπως οφείλει, υπεύθυνη στάση απέναντι στους πολίτες και την Πολιτεία, συνεχίζει τη διαδικασία λήψης δειγμάτων και από τις υπόλοιπες ασφαλτοστρώσεις, προκειμένου να διαπιστώσει την ποιότητα τους. Για το σκοπό αυτό όρισε επιτροπή, η οποία παρουσία του αναδόχου και με δική του δαπάνη, προβαίνει στη λήψη δειγμάτων που θα αποσταλούν σε πιστοποιημένο εργαστήριο για τους σχετικούς ποιοτικούς ελέγχους. Με τη λήψη δειγμάτων ελέγχεται η ποιότητα και η ορθή εφαρμογή των υλικών και διερευνώνται οι αιτίες των τοπικών φθορών, αποκολλήσεων αδρανών υλικών αλλά και το πάχος του ασφαλτοτάπητα στο σύνολο των οδών που εκτέλεσε ο ανάδοχος.
Μέχρι σήμερα η επιτροπή έχει προχωρήσει στη λήψη 31 δειγμάτων (σε πλακούντα ασφαλτοσκυροδέματος) τα οποία απεστάλησαν σε πιστοποιημένο εργαστήριο για εργαστηριακή δοκιμή (επισυνάπτονται φωτογραφίες). Παράλληλα, άμεσα, θα ληφθούν περί τα 40 δείγματα (με τη μέθοδο του «καρότου») για να διαπιστωθεί και το πάχος του ασφαλτοτάπητα.
Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι καταγγέλλοντες, γιατί έχουν αναφερθεί επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα και στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και μέσω δελτίων τύπου. Επιλέγουν όμως να τα παραποιούν και μάλιστα με ένα τρόπο ακραίο και προσβλητικό. Η παραποίηση γεγονότων δεν είναι κριτική, η οποία είναι καλοδεχούμενη και σεβαστή, αλλά συκοφαντία.
Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο. Απαντάμε με υπευθυνότητα για να ενημερώσουμε τους πολίτες και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το σχέδιο μας για το Βύρωνα, για το οποίο μας επανεξέλεξαν πρόσφατα οι συνδημότες μας. Άλλωστε η Δημοτική Αρχή, κατά τη διάρκεια και της προηγούμενης θητείας της, έδωσε αδιαμφησβήτητα δείγματα γραφής για το σεβασμό του δημόσιου χρήματος, αξιοποιώντας το με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.