Θα χαθούν πολλές θέσεις εργασίας

Συνέντευξη με τον Λάμπρο Τσιάρα, ιδιοκτήτη του cafe bar, La Ronda

Δ&Π: Λάμπρο, ποιά είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που σας δημιουργεί ο αντικαπνιστικός νόμος;

Λ: Η αλήθεια είναι, ότι ο νέος αντικαπνιστικός νόμος, έχει δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα στα καταστήματα που ασχολούνται με την εστίαση. Σημαντικότερο εξ αυτών είναι η τεράστια πτώση του τζίρου. Σε συντριπτικό ποσοστό, η πελατεία των καταστημάτων έχει μειωθεί δραματικά συγκριτικά με το διάστημα πριν από την εφαρμογή του νόμου. Επίσης, πολλοί καταστηματάρχες έχουν χρεωθεί με μεγάλα ποσά προσπαθώντας να διαμορφώσουν εξωτερικούς χώρους (υαλοπετάσματα, θερμάστρες κτλ) για τους καπνιστές,  οι οποίοι  είναι αμφίβολο αν θα έχουν κάποια χρησιμότητά μιας και οι προϋποθέσεις του νόμου και για αυτούς τους χώρους είναι πολύ αυστηροί.

Δ&Π: Που κατά τη γνώμη σου στοχεύει ο νόμος αυτός;

Λ: Ο νόμος προφανώς στοχεύει στην προστασία της δημόσιας υγείας και των μη καπνιστών, παραβλέποντας εντελώς όμως  τα δικαιώματα των καπνιστών οι οποίοι υποχρεώνονται να εκτοπιστούν εκτός καταστημάτων και στεγασμένων χώρων.

Δ&Π: Έχεις κάποια πρόταση για αλλαγές στον υπάρχοντα νόμο;

Λ: Δεν είμαι υπέρ των απαγορεύσεων. Θα μπορούσε το κράτος να έδινε την επιλογή στα καταστήματα αναφορικά με το αν θα επιτρέπουν το κάπνισμα ή όχι. Ταυτόχρονα θα έπρεπε να θεσπίσει  πολύ αυστηρές προϋποθέσεις σχετικά με τον εξαερισμό των καταστημάτων. Η νομοθεσία θα έπρεπε επίσης να είναι πιο ελαστική σε ότι έχει να κάνει με τις προδιαγραφές των εξωτερικών χώρων.

Δ&Π: Κάποιο άλλο σχόλιο;

Λ: Οι συνέπειες του αντικαπνιστικού νόμου στην εστίαση είναι σοβαρές και μετρήσιμες (πτώση πελατείας, τζίρου κτλ). Αυτό θα έχει και ένα γενικότερο αντίκτυπο. Είναι σίγουρο ότι και το κράτος θα έχει απώλειες εσόδων. Μικρότερος τζίρος συνεπάγεται αντίστοιχα και μικρότερο ΦΠΑ που θα καταβληθεί στο κράτος. Σίγουρο είναι επίσης ότι θα χαθούν πολλές θέσεις εργασίας καθώς οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.