Ποτέ δεν είναι νωρίς για τις δημοτικές εκλογές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει ο Δημ. Γιατράς

Ο Βύρωνας αυτή τη στιγμή περνά μια αναταραχή των δημοτικών παρατάξεων, που δεν δείχνει να ευνοεί κανένα από τα υπάρχοντα σχήματα. Οι προβληματισμοί και η απογοήτευση των δημοτών οδηγούν στο ερώτημα, τι και ποιόν να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές;

 

Και αναλύουμε συνοπτικά:
Η σημερινή δημοτική αρχή.

Τα υπέρ:

  • Η απόκτηση εμπειρίας, μέχρι στιγμής οι εναπομείναντες στην παράταξη δείχνουν ενωμένοι, η προσπάθεια να βελτιώνουν ορισμένα κακώς κείμενα της πόλης, μικρής εμβέλειας, αξιολογείται από τις γειτονιές θετικά.

Τα Κατά:

  • Δεν έχουν πια την κυβερνητική συγκυρία, που  ψήφιζαν οι πολίτες κομματικά.
  • Τα 9 χρόνια στην συμπολίτευση είναι κομβικός χρόνος, ώστε οι δημότες, να επιζητούν αλλαγή.
  • ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ το μεγάλο έργο στην πόλη που θα ταυτίζεται με την θητεία τους.
  • Δεν βρέθηκαν Δημ σύμβουλοι και στελέχη, εκτός ελαχίστων, κοντά στον πολίτη.
  • Ο εμπορικός κόσμος δεν βοηθήθηκε από εκδηλώσεις του δήμου, με στόχο την εμπορική τους βιωσιμότητα, με αποτέλεσμα η αγορά του Βύρωνα να θεωρείτε από τις πιο αποτυχημένες της Αττικής.
  • Ο Δήμαρχος, άτολμος, δεν μπόρεσε να ανανεώσει τους αντιδημάρχους του τους διάφορους επικεφαλής των δομών του Δήμου κλπ προκειμένου να φυσήξει νέος αέρας στο δήμο, που ίσως κάποιος να είχε το όραμα, νέες ιδέες, εργατικότητα, να αναδειχθεί σαν πρόσωπο με δυνατότητες, που θα μπορούσε κάποια στιγμή να ηγηθεί της παράταξης, αλλά και ο πολίτης να ευελπιστεί ότι η Δημ. Αρχή έχει ικανά στελέχη.
  • Είναι πια κοινό μυστικό, ότι οι πολίτες δεν αξιολογούν θετικά τη δουλειά των Δημ συμβούλων, αν και ελάχιστοι θα μπορούσαν να πείσουν ότι γνωρίζουν το ρόλο τους. Δείχνουν διακοσμητικοί !!! Έτσι λογικά το βάρος της οποίας αποτυχίας επωμίζεται ο Δήμαρχος.
    Για του λόγου το αληθές, ρωτείστε έναν δημότη να σας ονοματίσει 5 δημοτικούς συμβούλους!!!
    Όποτε το επιχείρησα κανένας δεν ήξερε κανέναν.
    Τώρα, πως ψηφίζουν ξανά; Είπαμε, ο μπατζανάκης, του μπατζανάκη κλπ.

Αντιπολίτευση:

Ο κ Γώγος, άποψη μου, θα έπρεπε να παραμείνει στη επιστήμη του, που διαπρέπει. Ένας φιλήσυχος, μορφωμένος επιστήμονας, που το ήθος του, η ευγένεια του, η ιατρική προσφορά του στους Βυρωνιώτες  είναι ανεκτίμητη.
Ναι στις γνώσεις του αλλά η πολιτική θέλει και τσαμπουκά, θέλει πάθος, να χτυπήσεις το χέρι στα έδρανα μέχρι να σπάσει.
Μετά την αντιπολίτευση Χαρδαλιά, στο Ρογκάκο, τον ξεχάσαμε το ρόλο της!!!
Φυσικά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, όταν στα χρόνια παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ με εκλογικό δυναμικό 60% πάντα ήταν δυο υποψηφιότητες, που στον πρώτο γύρο, είχαν τη δεύτερη και την Τρίτη θέση και παρά τις προσπάθειες κατάφερναν στο δεύτερο γύρο να χάνουν το δήμο.

Ο κ. Μπαντής, νέο παιδί με μεγάλη κομματικοποίηση, που απευθύνεται μόνο στη μερίδα των φανατικών δεξιών, μεταπήδησε στη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ της ΝΔ, η οποία έχει κάθετη πτώση και πιθανά έχει ασυμβίβαστο να ξανά είναι επικεφαλής.
Αλλά ακόμη και με δυο κομματικές υποψηφιότητες δεν έχει τύχη.
Έτσι κάποιο σχέδιο είναι σε εξέλιξη με την ανεξαρτητοποίηση των τριών αρχαιότερων Δημ. Συμβούλων. Που θα πάνε;;;
Μια θετική λύση θα ήταν να τεθεί επικεφαλής η κ Κιούπη, με εμπειρία, γνώσεις χωρίς κομματικό παρελθόν, θα μπορούσε με μια έμπειρη ομάδα καινούριων προσώπων να ενώσει τις δυνάμεις της δεξιάς, χωρίς η ίδια να δείξει κομματικοποίηση.

Ο κ Σωτηρόπουλος. Εξαίρετος, εργατικός, ηθικός, με γνώσεις στα δημοτικά και με την ιδιότητα του νομικού, είναι μια ελπιδοφόρα λύση, όμως βαρύνετε με την αποτυχημένη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κ. Κόνσουλα, την ξαφνική αυτόνομη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΤΗ κάθοδο του, εγκαταλείποντας την παράταξη του και μην ξεχνάμε, ότι αναβίωσε τις παλιές αμαρτίες των διασπάσεων αφού δεν είχε έρθει σε συμφωνία με τον επικεφαλής της παράταξης και επίσης παρουσίασαν δυο ανεξάρτητες παρατάξεις με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να μένει χωρίς υποψήφιο.

Ήταν και ο λόγος της δικής μου υποψηφιότητας, ανοιχτά με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν το εγκατέλειψα στα δύσκολα.
Όμως το ΠΑΣΟΚ του Βύρωνα, όπως και σε όλη την Ελλάδα, είχε ήδη προδοθεί και τα μέλη του στήριζαν ψηφοδέλτια, που δεν είχαν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Ήταν πλέον γνωστό, ότι με δυο Δημ. Παρατάξεις, ανεξάρτητες μεν ΟΜΩΣ να σχηματίζουν τα ψηφοδέλτια τους από  Πασόκους, που εγκατέλειπαν το καράβι, ήταν λογικό να μην μπορέσω να σχηματίσω αξιόλογο ψηφοδέλτιο, αφού και οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν εξαφανιστεί να μην πάρουν ανοιχτά θέση. Δηλαδή θύμα της μεγάλης προδοσίας των στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Μην ξεχνάμε, ότι τα ποσοστά Σωτηρόπουλου, Κόνσουλα έφερναν μια ενωτική παράταξη, που θα είχε μεγαλύτερη δυναμική στο δεύτερο γύρο. Ο κ Σωτηρόπουλος, με διαφορετικές πλέον συνθήκες, με μια καλή συγκυρία μπορεί με πολύ δουλειά, με αλλαγή του στυλ του, με μια πολύ περισσότερο δυναμική παρουσία, και ένα πρόγραμμα με λύσεις, με αξιόλογο ψηφοδέλτιο, και αν σηκώσει τη φωνή του, το κεφάλι του ψηλά, δουλέψει από σήμερα δυναμικά, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η κ Σάρολα, με όνομα βαρύ ως ιστορία, κρίνεται πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα. Όμως το δίπολο της δεξαμενής των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι και εδώ ανασταλτικός παράγοντας.

Οι αριστερές παρατάξεις δεν αγωνιούν ούτε ανησυχούν. Ξέρουν τα σημαντικά ποσοστά τους και ίσως να ήταν πιο σημαντικά εάν ασκούσαν εποικοδομητική αντιπολίτευση ενημερωτική και όχι άρνηση για την άρνηση.
Συμπέρασμα, οι δημοτικές εκλογές στο Βύρωνα, μέχρι στιγμής, δεν δείχνουν κάποιο φαβορί ή σχήμα που θα εμπνεύσει.
Ένα σοβαρό σχήμα, με ενεργούς πολίτες, που θα φέρουν το καινούριο ΣΕ ΟΛΑ – παράταξη, επικεφαλής, προεκλογικός αγώνας – με πειθώ, με πρόγραμμα, όχι  ψεύτικα μεγαλεία, με πραγματοποιήσιμες προτάσεις, με αλήθεια και διαφάνεια, με δουλειά, που θα αρχίσει σήμερα, θα είναι φαβορί να κερδίσει το δήμο, με τον όρο να σταθεί μακριά από κόμματα και βουλευτές και να διαθέτει υποψήφιους Δημ. Συμβούλους, που εφαρμόζουν πιστά τον εσωτερικό κανονισμό.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.