Σάρολα Φροντιστήριο Μ. Ε.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Φροντιστήριο ΣΑΡΟΛΑ ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1974 από τον μαθηματικό Δημήτρη Σάρολα στο Βύρωνα. Λειτούργησε στο κτήριο επί της οδού Χρ. Σμύρνης 28-32 έως τον Αύγουστο του 1988, μεταφέρθηκε προσωρινά σε κτήριο στην οδό Κορυτσάς μέχρι τον Ιούλιο του 1991 οπότε και στεγάστηκε μόνιμα στο νέο, ανακαινισμένο, ιδιόκτητο κτήριο επί της οδού Χρ. Σμύρνης 28-32 που βρίσκεται μέχρι και σήμερα.
Από το 2010 το Φροντιστήριο ανέλαβε η Ευτυχία Σάρολα, μαθηματικός με Μsc in Statistics από το University of Kent, συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση του Φροντιστηρίου στις επιτυχίες.
Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του καθιερώθηκε ως ένας σοβαρός εκπαιδευτικός οργανισμός με όραμα, σύστημα και πάνω από όλα αίσθημα ευθύνης για κάθε μαθητή ατομικά με σκοπό την επίτευξη των δικών του μοναδικών στόχων.
Αυτό το τρίπτυχο της επιτυχίας σε στενή συνεργασία με το σημαντικό παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο του επιστημονικού προσωπικού μας που εμπιστευόμαστε για δεκαετίες, οδήγησε το Φροντιστήριο μας στην καταξίωση στη συνείδηση μαθητών και γονιών και το ανέδειξε ως ένα εκ των κορυφαίων φροντιστηρίων στην ευρύτερη περιοχή Βύρωνα, Παγκρατίου, Καισαριανής και Υμηττού με χιλιάδες καταξιωμένους πλέον επιστήμονες στους κλάδους των Θετικών, Θεωρητικών και Φυσικών επιστημών.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.