Ταπητοκαθαριστήρια “Ρεϊζίδης”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ιστορία των ταπητοκαθαριστηρίων “ΡΕΪΖΙΔΗΣ” ξεκινά με την γέννηση του Μενέλαου Ευστρατίου Ρεΐσογλου, το 1908 στο Πολυδώριο (Μπουλντούρι) του Ικονίου.
Το 1922 εξαιτίας της Μικρασιατικής καταστροφής, φεύγει από τη Μ.Ασία και εγκαθίσταται αρχικά στη Βέροια και στη συνέχεια στην Αθήνα έχοντας πάντα μαζί του ένα όραμα: Να διαδώσει το μεράκι του για την τέχνη του χειροποίητου χαλιού.
Το 1950 ιδρύει στριπτήριο νημάτων στα Ιλίσια, στο οποίο απασχολείται ο προτότοκος γιός του Στράτος Ρεϊζίδης ο οποίος από νωρίς ακολουθόντας τα χνάρια του πατέρα του, ασχολείται δυναμικά στο χώρο του χαλιού. Έτσι οι Μενέλαος & Στράτος Ρεϊζίδης ξεκινούν την κατασκευή & εμπορία χειροποίητων χαλιών τύπου Σπάρτα στήνοντας αργαλειούς, με ειδικευμένες υφάντρες, σε όλη την Ελλάδα, διαδίδοντας τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων, την εξαιρετική ποιότητα και το μεράκι στην ύφανση των χειροποίητων χαλιών.
Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 επεκτείνεται η εμπορία και στα μηχανοποίητα χαλιά με τρία καταστήματα στη Σπύρου Μερκούρη (Ανατόλια),στην Ερατοσθένους (Τεχεράν) και την Ιφικράτους στο Παγκράτι.
Το 1958 ο Στράτος Ρεϊζίδης στρεφόμενος και στη φροντίδα του χαλιού,ιδρύει Καθαριστήριο Χαλιών στο Βύρωνα.
Tο 1979 οι εγκαταστάσεις του Ταπητοκαθαριστηρίου μεταφέρονται στη Νίκαια.
Το 1991 το Καθαριστήριο Χαλιών μεταφέρεται στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παλλήνη Αττικής όπου λειτουργεί έως και σήμερα.
Το 1997 αναλαμβάνει ο συνονόματος εγγονός του δημιουργού Μενέλαος Στράτου Ρεϊζίδης, συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο του χαλιού τόσο στον καθαρισμό, όσο και στην υπεύθυνη φροντίδα του (φύλαξη,επισκευές κ.ά.).
To 2001 η επιχείρηση αλλάζει πλήρως το λογισμικό της και προχωρεί σε ένταξη πλήρους μηχανοργάνωσης.
Το 2005 μεταφέρονται και τα γραφεία της επιχείρησης στην Παλλήνη.
Επίσης αναβαθμίζεται πλήρως ο μηχανολογικός της εξοπλισμός, εγκαθιστόντας ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα πλυσίματος, αυτοματοποιημένη συσκευασία και μέτρηση χαλιών.
Το 2007 γίνεται αναβάθμιση του συστήματος διαχείρησης των χαλιών με barcode.
Το 2009 η επιχείρηση αλλάζει νομική μορφή και από ατομική γίνεται Ο.Ε.
2012- Σήμερα. Ανανέωση του στόλου των φορτηγών αλλά και διαφόρων μηχανημάτων και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Έγκριτο μέλος του συλλόγου Ταπητοκαθαριστηρίων ” Η Αττική “. ‘

Ολα τα χαλιά ασφαλίζονται στην ασφαλιστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ (Αρ.Συμβ.:227847)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.