Έκπτωση και Παράταση στην πληρωμή των φόρων του Μαρτίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Υπ. Οικονομικών: Διευκρινίσεις για την έκπτωση του 25% – Παράταση στην πληρωμή των φόρων του Μαρτίου έως 10 Απριλίου


Οι φορολογούμενοι οι οποίοι δικαιούνται έκπτωση 25% κατά την εμπρόθεσμη εξόφληση βεβαιωμένων οφειλών παρ’ ότι δικαιούνται αναστολή καταβολής θα πρέπει να υπολογίζουν μόνοι τους το τελικά οφειλόμενο ποσό.
Οι φορολογούμενοι οι οποίοι δικαιούνται έκπτωση 25% κατά την εμπρόθεσμη εξόφληση βεβαιωμένων οφειλών παρ’ ότι δικαιούνται αναστολή καταβολής θα πρέπει να υπολογίζουν μόνοι τους το τελικά οφειλόμενο ποσό. Αυτό διευκρινίζουν αρμόδιες πηγές ενώ σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών η εξόφληση τέτοιων φορολογικών υποχρεώσεων θα θεωρείται εμπρόθεσμη έως τις 10 Απριλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:
«Προς άρση αμφιβολιών σχετικά με την έκπτωση 25% επί των βεβαιωμένων οφειλών προς τη φορολογική διοίκηση, διευκρινίζεται ότι:

  •          Οι οφειλές ΦΠΑ και οι οφειλές από παρακρατούμενους φόρους που έχουν βεβαιωθεί στη φορολογική διοίκηση και είναι καταβλητέες από 30/3/2020 έως και 30/4/2020 οι οποίες δεν τελούν σε καθεστώς ρύθμισης / διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής, δεν θα υπόκεινται στην έκπτωση του 25% ούτε σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση.
  •          Η εξόφληση του ΦΠΑ που είναι καταβλητέος από 30/3/2020 έως 30/4/2020, σε δύο δόσεις με ενεργοποίηση της σχετικής επιλογής στην υποβολή της δήλωσης ΦΠΑ (κωδικός 523) και δεν έχει υπαχθεί σε οποιοδήποτε καθεστώς ρύθμισης / διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής, δεν υπόκειται στην έκπτωση του 25% ούτε σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση.
    Για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων που επιθυμούν να καταβάλουν οφειλές Μαρτίου που εμπίπτουν στο καθεστώς έκπτωσης 25% σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 30-3-2020 (ΦΕΚ Α΄ 75), το Υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει σε έκδοση απόφασης παράτασης της εμπρόθεσμης καταβολής μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020.
    Τέλος,  θα υπάρξει μέριμνα για τους φορολογουμένους που κατέβαλαν ολόκληρο το ποσό των οφειλών την 30-3-2020 και 31-3-2020 και δικαιούνται την έκπτωση του 25% σύμφωνα με τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου».
    Πηγή: skai.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.