Συνέντευξη με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας παραχώρησε στην «Deutsche Welle» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Οι γυναίκες πρέπει να διεκδικούν όσα ονειρεύονται και να μη διστάζουν, υποτιμώντας τον εαυτό τους, ή να δέχονται έναν δεύτερο ρόλο, θεωρώντας ότι δεν είναι τόσο επαρκείς» τόνισε η κυρία Σακελλαροπούλου στην συνέντευξή της, στην DW και στη Χρύσα Βαχτσεβάνου.

Καταδικάζοντας τα φαινόμενα έμφυλης βίας, υπογράμμισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μεγαλώνουμε τους γιους μας, μαθαίνοντάς τους, να σέβονται και τις κόρες μας, να μην ανέχονται οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά». Όπως σημείωσε, «πρέπει να διεκδικούν πάντα οι ίδιες, να αισθάνονται ότι είναι ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ότι τους αξίζουν τα καλύτερα».

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για της θέση της ΠτΔ

Αναφερόμενη στην εκλογή της στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, υποστήριξε ότι «πράγματι η επιλογή μου είναι μια αναγνώριση. Η συγκυρία έφερε αυτή την επιλογή, καθώς υπάρχουν πολλές άλλες άξιες γυναίκες». Προσέθεσε δε ότι η ανάδειξή της στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δίνει ένα ωραίο μήνυμα στα νέα κορίτσια, ότι μπορούν να φθάσουν παντού με την αξία τους, όπου ονειρεύονται. «Και με αυτή την έννοια χαίρομαι ιδιαίτερα, που είμαι εδώ γιατί κατά κάποιο τρόπο, αισθάνομαι ότι εκπροσωπώ όλο το φύλο μου» συμπλήρωσε.

Κληθείσα να σχολιάσει το φαινόμενο της λεγόμενης «γυάλινης οροφής» και το πως εκείνη κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια, επισήμανε ότι οι γυναίκες κάνουν πλέον καριέρα, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, εξελίσσονται αλλά είναι λίγες εκείνες, που καταλαμβάνουν υψηλόβαθμες θέσεις. «Η νομοθεσία δεν το εμποδίζει, υπάρχουν οι ποσοστώσεις και οι εγγυήσεις», είπε και προσέθεσε ωστόσο ότι η νοοτροπία, που είναι αρκετά διαφορετική αλλά και ο ρόλος των γυναικών, είναι που δυσκολεύουν τα πράγματα.

Ωστόσο, τόνισε ότι το κοινωνικό Κράτος, μπορεί να βοηθήσει και να στηρίξει τη γυναίκα, ώστε να έχει την οικογένεια και την καριέρα της παράλληλα. «Να στηρίζονται ώστε να είναι απερίσπαστες στα όνειρά τους για καριέρα και οικογένεια», τόνισε.

Αναφορικά με το πώς συνδύασε καριέρα και οικογένεια, δήλωσε ότι τα καθήκοντα του δικαστή ήταν πολύ απαιτητικά και της στερούσαν χρόνο από την κόρη της, αλλά κατάφερε να τα συνδυάσει και να έχουν σήμερα μια εξαιρετική σχέση.

Υπογραμμίζοντας τη σημασία της μητρότητας, σημείωσε ότι την ενέπνευσε και προσέθεσε ότι το παιδί σού δίνει πάντα το μέτρο, καθώς και τον τρόπο να είσαι πάντα κοντά στις νέες γενιές και να αντιλαμβάνεσαι την προοπτική και το μέλλον που έρχεται.

Αναφερόμενη, τέλος, στον ρόλο της γυναίκας στη δημόσια ζωή, επισήμανε ότι γίνεται όλο και πιο έντονος, καθώς οι γυναίκες δραστηριοποιούνται έντονα πλέον και τόνισε ότι «ο καιρός είναι με την αλλαγή», αλλάζοντας και τις ποσοστώσεις υπέρ των γυναικών

Πηγή: iefimerida.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.