Απάντηση από την Τεχνική Υπηρεσία για τις εν εξελίξει ασφαλτοστρώσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Απόφευγε ανθρώπους που προσπαθούν να μειώσουν τις ηθικές σου αξίες, γιατί απλά δεν έχουν αξίες», η φράση αυτή αφορά ορισμένους (τους γνωστούς άγνωστους) συνδημότες μας που έχουν επιδοθεί σ’ ένα ντελίριο ανακοινώσεων σχετικά με τις πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις που γίνονται στο Δήμο Βύρωνα.


Η Δημοτική Αρχή, και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας της, έχει δώσει αδιαμφησβήτητα δείγματα γραφής για το σεβασμό του δημόσιου χρήματος, αξιοποιώντας το με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.
Είναι γεγονός ότι σ’ ένα αρκετά μεγάλο τμήμα των πρόσφατων ασφαλτοστρώσεων υπήρξε εργοστασιακή αστοχία υλικού (και όχι ποσότητας του υλικού). Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που εντοπίσαμε το πρόβλημα, καταστήσαμε σαφές στον ανάδοχο, ότι πρέπει να αποκατασταθεί αυτή η αστοχία, διαφορετικά το έργο δεν πρόκειται να παραληφθεί. Αυτή τη στιγμή το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, ο ανάδοχος είναι εδώ και δεν θα συνεχίσει την ασφαλτόστρωση, εάν δεν αποκαταστήσει τις κακοτεχνίες. Ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία λήψης δειγμάτων για να τεκμηριώσουμε και εργοστασιακά την κακοτεχνία.
Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι καταγγέλλοντες, γιατί αναφέρθηκαν και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Φαίνεται όμως, ότι ορισμένοι άλλα ακούνε και άλλα καταλαβαίνουν ή τα παραποιούν εσκεμμένα. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι εποικοδομητική, αναγκαία και θεμιτή. Όταν όμως γίνεται προσπάθεια παραποίησης των γεγονότων, δεν πρόκειται για κριτική αλλά για συκοφαντία.
Θα συνιστούσαμε λοιπόν ψυχραιμία και υπομονή μέχρι την αποπεράτωση του έργου και των παρεμβάσεων που είναι σε εξέλιξη. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή της αποτίμηση του έργου και των χειρισμών της δημοτικής αρχής, αντί να καταφεύγουν κάποιοι σε επιπόλαιες καταγγελίες χάριν εντυπωσιασμού που αποσκοπούν σε πρόσκαιρα επικοινωνιακά οφέλη. Βύρωνας, 30/3/2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.