Οι προτάσεις της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

  • Απαλλαγή από δημοτικά τέλη και δημοτικό φόρο για όλα τα νοικοκυριά που τουλάχιστον ένα μέλος τους βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής σύμβασης εργασίας και για όσο διάστημα διαρκεί η αναστολή λόγω της πανδημίας.
  • Απαλλαγή από δημοτικά τέλη και δημοτικό φόρο για όλες τις επιχειρήσεις/ ελ. Επαγγελματίες της πόλης μας, που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους με κρατική εντολή.
  • Δραστική μείωση δημοτικών τελών και δημοτικού φόρου όλες τις επιχειρήσεις/ ελ. επαγγελματίες πλήττονται οικονομικά από τα περιοριστικά μέτρα προς αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας, σύμφωνα με την επικαιροποιημένη λίστα πληττόμενων επιχειρήσεων του Υπουργείου Οικονομικών.
  • Απαλλαγή από την καταβολή μισθωμάτων για τα κυλικεία εντός των σχολείων και των γηπέδων της πόλης μας, για όσο χρονικό διάστημα τα ανωτέρω παραμένουν κλειστά με κρατική εντολή.
  • Ενίσχυση της επιχορήγησης προς τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου (Α΄/βάθμιας και Β’/βάθμιας εκπαίδευσης), προκειμένου να χορηγηθούν οι απαραίτητοι για την εξ αποστάσεως διδασκαλία φορητοί υπολογιστές στους μαθητές των σχολείων μας, βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων.
  • Παρέμβαση προς κάθε κατεύθυνση – και ιδίως προς τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας & Internet – προκειμένου να διευρυνθεί η δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε άλλες απαραίτητες πλατφόρμες και υπηρεσίες, πέραν αυτών της τηλε-εκπαίδευσης για τις οποίες ισχύει ήδη η δωρεάν πρόσβαση (χωρίς χρέωση χρήσης διαδικτύου).
  • Άμεση επιστροφή χρημάτων που έχουν προκαταβληθεί από δημότες για την συμμετοχή των παιδιών στα καλλιτεχνικά εργαστήρια ή οποιαδήποτε άλλη δημοτική δραστηριότητα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.