Μένουμε μέσα; Η ευκαιρία που θέλαµε! Δ&Π Φύλλο 4

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

της Δήμητρας Γκεβέζου, Συμβούλου αισθητικής της MEDICA 120


Στην πρότερη –προ κορωνοϊού- ζωή μας υπήρχε αρκετό τρέξιμο για να προλάβουμε τις υποχρεώσεις μας και δεν υπήρχε ποτέ χρόνος για εμάς. Όσο χρόνο μπορούσαμε να κλέψουμε από την καθημερινότητά μας τον εκμεταλλευόμασταν πηγαίνοντας στην αισθητικό για να κάνουμε τις θεραπείες μας και έτσι να λάμπει το πρόσωπό μας ή να χαλαρώνει το σώμα μας.
Αυτή τη στιγμή δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε στην αισθητικό μας αλλά μπορούμε -και είναι ευκαιρία- να κάνουμε εμείς στο σπίτι μας αυτή την περιποίηση, είτε μόνες μας είτε με τον σύντροφό μας.


Είναι ευκαιρία να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω και αυτό πλέον να είναι στην καθημερινότητά μας. Με αυτόν τον εύκολο τρόπο θα φύγουν και οι μαύροι κύκλοι που τόσο μας ταλαιπωρούν!
Είναι ευκαιρία, επίσης, να δοκιμάσουμε εκείνη την μάσκα που έχουμε στο συρτάρι και ποτέ δεν την ανοίξαμε!
Η σωστή εφαρμογή μιας μάσκας θέλει προετοιμασία, χρόνο και κυρίως χαλάρωση. Θα πρέπει να έχουμε καθαρίσει πολύ καλά το πρόσωπό μας, ιδανικά έχοντας κάνει peeling. Θυμηθείτε ότι αν χρησιμοποιήσετε μόνο νερό, θα πρέπει μετά να περάσετε το πρόσωπο και το λαιμό με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με λοσιόν για την επαναφορά του ph της επιδερμίδας. Θα πρέπει να απλώσετε το serum με κυκλικές ανορθωτικές κινήσεις και όταν απορροφηθεί να βάλετε την κρέμα σας, σε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα απ΄ ότι συνήθως, συνεχίζοντας τις κυκλικές κινήσεις. Όταν η κρέμα απορροφηθεί από την επιδερμίδα, τότε έρχεται η ώρα της μάσκας. Την απλώνουμε και αυτή έως το λαιμό και λίγο πιο κάτω και χαλαρώνουμε για 20΄.


Η δουλειά της μάσκας είναι ουσιαστικά να «σπρώξει» ότι προϊόντα έχουμε ήδη βάλει από κάτω της ακόμα πιο βαθιά στην επιδερμίδα μας και σίγουρα να μας δώσει και εκείνη τα στοιχεία της είτε αυτά είναι βαθιά ενυδάτωση, είτε σύσφιξη, είτε ανάπλαση. Την βγάζουμε με νεράκι, ξαναπερνάμε με λοσιόν και τελειώνουμε την περιποίησή μας με λιγότερο serum και κρέμα. Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία ώρα περίπου και μετά το αποτέλεσμα μας αποζημιώνει. Καθαρή, λαμπερή, όμορφη επιδερμίδα!


Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι είναι ευκαιρία να πιούμε πολύ νερό για να βοηθήσουμε το σώμα μας να καταπολεμήσει αυτή την κυτταρίτιδα που δεν έλεγε να μειωθεί. Αν έχουμε προϊόντα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας καλό είναι να τα χρησιμοποιούμε μετά το μπάνιο μας που οι πόροι είναι ανοιχτοί. Πάντα με κυκλικές κινήσεις προς τα πάνω.
Οι εταιρείες που προμηθεύουν τις αισθητικούς μας εξακολουθούν να λειτουργούν και έτσι μπορούμε να τις συμβουλευτούμε και να προμηθευτούμε τα ανάλογα για την κάθε επιδερμίδα προϊόντα. Γιατί κορίτσια μου, η κατάσταση αυτή θα τελειώσει κάποια στιγμή και το καλοκαίρι είναι ήδη προ τον πυλών!
Σε περίπτωση που χρειαστείτε ο,τιδήποτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

τηλ. επικοινωνίας: 6997091883

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.