ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ: Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα χαιρόμαστε να συμμετέχουμε και να συμπληρώνουμε τους παιδαγωγικούς και μαθησιακούς στόχους που έχει η οικογένεια για το Παιδί. Η συνεργασία μας με την οικογένεια είναι σε τακτική βάση, όπως επίσης και με τα Σχολεία. Αυτή η συνεργασία μπορεί να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα γιατί καλύπτει περισσότερες ώρες της ημέρας με κοινά μηνύματα και συμπεριφορές που φτάνουν στο Παιδί».


Συνέντευξη µε τον Ξενοφώντα Χολέβα, Υπεύθυνο Ακαδηµιών Αθλητικού Οµίλου Καρέα

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα είναι επίσημο μέλος όλων των Ομοσπονδιών των αθλημάτων που διατηρεί και από το 2017 διαθέτει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Συμμετέχει σε επίσημα πρωταθλήματα και διοργανώσεις όλων των ηλικιακών κατηγοριών, εκπονεί συστηματικά προγράμματα προπονήσεων, διοργανώνει αρκετές εκδηλώσεις, αρκετές και υπό την αιγίδα του Δήμου και σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες αναλαμβάνει διοργανώσεις Πανελλήνιας εμβέλειας.

Δ&Π: Πότε ιδρύθηκε ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα;
Ξ.Χ.:
Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα ιδρύθηκε το 1980, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους της περιοχής να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Τα τελευταία 20 χρόνια, έχοντας ως μέλη της διοίκησης του, παλιούς αθλητές του, παιδαγωγούς και γονείς Αθλητών, έχει συγκεντρώσει όλες του τις προσπάθειες στον αναπτυξιακό Αθλητισμό. Έχει επιτύχει τα αγωνιστικά τμήματά του να τα στελεχώνουν κυρίως αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών.


Δ&Π: Που έχει έδρα ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα;
Ξ.Χ.:
Η αυθόρμητη απάντηση είναι στον Βύρωνα! Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα είναι μία Ομάδα του Βύρωνα, που συνεισφέρει στην ανάπτυξη του Αθλητισμού-Πολιτισμού στην περιοχή.
Τα πρώτα χρόνια του τα πέρασε στο Αστικό Κέντρο Καρέα, στις ανοικτές εγκαταστάσεις δίπλα στον Αγ. Γεώργιο, μέσα στα δέντρα. Το πινγκ πονγκ αναπτύχθηκε στην κλειστή αίθουσα του φιλόξενου Αστικού Κέντρου Καρέα. Από το 2013 μπήκε στη ζωή μας το Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» και ο κύριος όγκος των τμημάτων μεταφέρθηκε εκεί.


Δ&Π: Ποια αθλήματα διατηρείτε σήμερα;
Ξ.Χ.:
Σήμερα παρουσιάζουμε δραστηριότητα σε 6 αθλήματα. Έχει αγωνιστικά τμήματα και τμήματα υποδομών σε:
• Καλαθοσφαίριση (Basketball)
• Πετοσφαίριση (Volleyball)
• Επιτραπέζια Αντισφαίριση (Ping Pong)
• TAE KWON DO
• Αντισφαίριση (Tennis)
• Τοξοβολία
Στις Ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Καρέα, μετά από την πολυετή προσπάθεια όλων και την επικέντρωση των προγραμμάτων στο Παιδί, χαιρόμαστε να βλέπουμε στο γήπεδο 350 Παιδιά, από 4 ετών και άνω, να βιώνουν το όμορφο ταξίδι του Αθλητισμού !


Δ&Π: Είναι σημαντική η υλικοτεχνική υποδομή στον Αθλητισμό;
Ξ.Χ.:
Η χρήση και μόνο της λέξης υποδομή, την καθιστά αναγκαία! Αν θέλουμε να έχουμε Αθλητικές υπηρεσίες επιπέδου δίπλα στους προπονητές, πρέπει να επενδύουμε στην υλικοτεχνική υποδομή όπου δημιουργεί διαφορετικές ανάγκες ανά άθλημα και ηλικιακή κατανομή. Για παράδειγμα οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης, χρησιμοποιούν έξι μικρές μπασκέτες μίνι. Αντίστοιχα, οι μεγάλοι Αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων πρέπει να έχουν την απαραίτητη μυϊκή ενδυνάμωση με βάρη καθώς και με διάφορα άλλα όργανα που δίνουν στον Αθλητή τη δυνατότητα της καλύτερης προετοιμασίας του.


Δ&Π: Αθλητισμός και Παιδί υπήρξε ανέκαθεν στόχος για τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα ή διαμορφώθηκε στην πορεία των ετών;
Ξ.Χ.:
Θυμόμαστε τις μεγάλες ταμπέλες του ανοιχτού γηπέδου στον Καρέα πριν περίπου είκοσι χρόνια, όπου είχαμε γράψει «Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος», «Θέλω Μπορώ Προσπαθώ» και αρκετά άλλα τέτοια μηνύματα που δεν είχαν έρθει από μία διαφημιστική εταιρεία φυσικά, αλλά από τις δικές μας συναισθηματικές ανάγκες να δημιουργήσουμε αυτό που οραματιζόμασταν, να γεμίσουμε το γήπεδο με παιδιά. Τότε βέβαια στο γήπεδο υπήρχαν 30 παιδιά και λιγοστοί γονείς. Αυτή ήταν η αρχή που όμως είχε ξεκάθαρο στόχο…
Ο αθλητισμός και το παιγνίδι είναι για τα παιδιά, ένας τρόπος όχι μόνο για να εξασκηθούν και να αναπτύξουν νέες σωματικές ικανότητες, αλλά και για να κάνουν νέους φίλους, να μάθουν να είναι μέλη μιας ομάδας, να ψυχαγωγούνται και να βελτιώσουν το αίσθημα αυτοπεποίθησής τους.
Δεν θέλουμε να «δημιουργούμε» αθλητές με μοναδικό σκοπό την ενασχόληση τους για πρωταθλητισμό. Ο πρωταθλητισμός είναι ίσως ένας σταθμός και μόνο, ίσως πολύ πιο μακρινός και ίσως για λίγους. Το ταξίδι όμως είναι πολύ ενδιαφέρον, όμορφο και εξαιρετικά χρήσιμο για όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύουμε στην ευεργετική συμμετοχή που μπορεί να έχει ο Αθλητισμός στην γαλούχηση των παιδιών μας στο δύσκολο «αύριο».


Δ&Π: Ποιος είναι ο ρόλος των Προπονητών στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα;
Ξ.Χ.:
Κεφαλαιώδης! Είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στην προσπάθειά μας. Η κατάρτιση και η καταλληλότητα των προπονητών, δίνουν τα αποτελέσματα αλλά και ταυτόχρονα, την καθημερινή ικανοποίηση των παιδιών που είναι απαραίτητη για να καταφέρουμε να κρατήσουμε τα παιδιά στον Αθλητισμό. Όμως σήμερα δεν φτάνει μόνο να έχεις ένα καταρτισμένο Προπονητή, επειδή η εξέλιξη επιστημονικά και τεχνικά είναι ταχύτατη, κάθε προπονητής πρέπει να έχει εξειδίκευση στο αντικείμενο του. Οι προπονητές των Ακαδημιών, για παράδειγμα, διαφέρουν από τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων. Είναι προαπαιτούμενο να διαθέτουν κατάλληλες συμπεριφορές, να έχουν υψηλή ενσυναίσθηση, γνώση αθλητικής ψυχολογίας Ακαδημιών και τα προπονητικά προγράμματα να είναι κυρίως προσαρμοσμένα σε αθλητικά παιχνίδια.
Οι προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων είναι πυλώνας ανάπτυξης του Αθλητισμού. Οι Ομοσπονδίες έχουν εναποθέσει στους Αθλητικούς συλλόγους την ανάπτυξη του αθλητισμού σε επίπεδο πρωταθλημάτων. Άρα εκεί βλέπουμε τις σκληρές προσπάθειες των προπονητών να «δουλέψουν» με τους Αθλητές, από εκεί θα προκύψουν οι ερασιτέχνες Αθλητές Πρωταθλητισμού. Είναι η κορωνίδα σε κάθε άθλημα, είναι η Ομάδα που αποτελεί κίνητρο για τις νεαρότερες ηλικίες να προσδοκεί να ενταχθεί με τα χρόνια εκεί.


Δ&Π: Ποιο είναι το μυστικό για μια πετυχημένη Ομάδα Διοίκησης σήμερα στον Αθλητισμό;
Ξ.Χ.:
Μάλλον το να μην νιώθει διοίκηση αλλά παρέα! Απαραίτητο «προσόν» αλλά και «καύσιμο» για την πορεία μας στην προσπάθεια αυτή, ήταν και είναι η αγάπη μας για τον Αθλητισμό, δηλαδή το «μεράκι» και όχι η υποχρέωση. Αυτό όμως δεν υστέρησε από τον σύλλογο να παρακολουθήσει τεχνοκρατικά και μεθοδικά την εξέλιξή του. Πάντα φρόντιζαν τα στελέχη, οι φίλοι και η καλόπιστη ευπρόσδεκτη κριτική όλων, να υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία.
Στην Διοικητική Ομάδα σήμερα Πρόεδρος είναι ο Σπύρος Σκευούλης, Αντιπρόεδρος είναι ο Ξενοφώντας Χολέβας, Γεν. Γραμματέας είναι ο Νίκος Κοραλής, Ταμίας η Ελένη Παπαγιαννάκη, και Μέλη με αρκετούς ακόμα ρόλους είναι οι Ηλίας Σπαθής και Μπάμπης Πλούμης. Ο Γιώργος Κοκοτσάκης αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της ομάδας διοίκησης και των Αθλητικών τμημάτων, καθώς επίσης και του οικονομικού προγραμματισμού. Δέσμευσή μας είναι ότι, ανεξάρτητα από τις θέσεις και την κατανομή των αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, να εργαστούμε με κάθε πρόσφορο μέσο και χωρίς παρεκκλίσεις από τις αρχές και τη φιλοσοφία του Σωματείου.
Θεωρούμε, όμως, ότι οι συλλογικοί στόχοι δεν είναι υπόθεση μόνο του Διοικητικού Συμβουλίου, αυτό θα ήταν αδύνατο και δεν θα είχε συνέχεια στην πορεία των ετών. Οι στόχοι μας επιτυγχάνονται με τη συμμετοχή, το ενδιαφέρον και την προσπάθεια όλων, γονέων, αθλητών, προπονητών, στελεχών, φίλων, φορέων, χορηγών.


Δ&Π: Ποια είναι η συνεργασία σας με τα άλλα Αθλητικά Σωματεία του Βύρωνα και με τον Δήμο;
Ξ.Χ.:
Όλα τα Αθλητικά Σωματεία του Βύρωνα είναι μέρος της ιστορίας του Βύρωνα, δουλεύουν με ενδιαφέρον δίπλα στην νεολαία της περιοχής για να παράγουν αθλητισμό, δίνοντας εφόδια στους νέους. Συνεργαζόμαστε ανοιχτά, με πολύ ειλικρίνεια, με όλα τα Αθλητικά Σωματεία του Βύρωνα σε διάφορα θέματα. Άλλωστε οι περισσότεροι είναι φίλοι μας και μας συνδέουν πολλές δυνατές στιγμές του Βυρωνιώτικου Αθλητισμού. Ίσως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να τρέξουμε κοινά προγράμματα και ενέργειες όλοι μαζί, μπορεί όμως αυτό να αποτελεί και ένα μελλοντικό μας στόχο. Όποτε όμως χρειάστηκε να πάρουμε κοινές αποφάσεις για σημαντικά θέματα που αφορούσαν το καλό του Βύρωνα, ήμασταν όλοι μαζί!
Όσον αφορά τη συνεργασία μας με τον Δήμο, κάθε δημοτική αρχή οφείλει να στηρίζει αυτές τις προσπάθειες, γιατί ο Αθλητισμός είναι ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του Βύρωνα. Ο Δήμος Βύρωνα μέσω των υπηρεσιών του και του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα, παρακολουθεί και στηρίζει ως αρωγός τις δράσεις των Ομάδων του Βύρωνα. Βασικότερη και απαραίτητη συνεργασία μεταξύ μας είναι η συντήρηση και η φύλαξη των Αθλητικών χώρων του Βύρωνα. Οι άνθρωποι του Αθλητισμού έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης ως προς αυτό και πολύ συχνά συζητούν με τις υπηρεσίες του Δήμου τέτοια θέματα.


Δ&Π: Πόσο σημαντικές είναι οι αθλητικές εκδηλώσεις και τι κερδίζουν οι Αθλητές από αυτές;
Ξ.Χ.:
Οι μεγάλες ανοιχτές αθλητικές εκδηλώσεις ήταν εδώ και μία εικοσαετία στο προσκήνιο για τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα. Πάντα φιλοξενούσε και άλλους συλλόγους δημιουργώντας μεγάλες Αθλογιορτές, με κέφι και διασκέδαση για όλα τα παιδιά. Χιλιάδες μετάλλια, διπλώματα και δώρα έχουν δοθεί σε αυτές τις εκατοντάδες γιορτές, κυρίως όμως έχουν δοθεί οι ευκαιρίες να χειροκροτήσουμε τα παιδιά του Βύρωνα. Αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορέσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια: Να συνεισφέρουμε στην κοινωνία μας μέσω του Αθλητισμού και να αναδείξουμε το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.


Πληροφορίες:
Γραμματεία Α.Ο. ΚΑΡΕΑ
Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου»
Tηλ. 210 7658338
E-mail: aokarea@gmail.com
www.aokarea.gr
FB: @aokarea

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.