Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, για την ανάθεση της μεταφοράς των αδρανών υλικών σε ιδιωτική εταιρία.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Καλούμε τη δημοτική αρχή, να αποσύρει την ανάθεση της μεταφοράς των αδρανών υλικών σε ιδιωτική εταιρία και να σταματήσει κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του Δήμου.

Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή Βύρωνα που έτρεξε -για ακόμα μια φορά- (με ρυθμούς που θα ζήλευαν ακόμα και δημοτικές αρχές της ΝΔ!) να εφαρμόσει τους αντιλαϊκούς νόμους της κυβέρνησης της ΝΔ, που, από τη μία, είναι «πεδίο δόξης λαμπρόν» για τις ιδιωτικές εταιρίες και τους εργολάβους και, από την άλλη, προμηνύουν δύσκολες μέρες για τους δημότες και για τους εργαζόμενους του δήμου μας.
Αυτήν τη φορά, αξιοποιώντας το άρθρο 117 του Ν. 4674/20, που δίνει τη δυνατότητα στην Οικονομική Επιτροπή να αποφασίζει την παραχώρηση υπηρεσιών του δήμου σε ιδιωτικές εταιρίες, τη Δευτέρα 27 Απρίλη εισηγείται τη σύναψη σύμβασης και την ανάθεση της μεταφοράς των αδρανών υλικών από το ΣΜΑ σε ιδιωτική εταιρία για 1 χρόνο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αντιθέτως έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου στις 15 Νοέμβρη 2019, όπου η δημοτική αρχή, μαζί με τις παρατάξεις της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και «ανεξάρτητων» (των κ.κ. Γώγου, Μπαντή, Σωτηρόπουλου και της κ. Σάρολα), είχε προχωρήσει σε αντίστοιχη σύμβαση, επικαλούμενοι τότε «έκτακτη ανάγκη».
Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως «έκτακτη ανάγκη» για τη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ είναι να προχωρήσει ο αντιδραστικός της σχεδιασμός με κάθε τρόπο, γι’ αυτό οι άλλοτε υπέρμαχοι της «απλής αναλογικής» με τις «δημοκρατικές ευαισθησίες» κρύβονται πλέον πίσω από τους νόμους της κυβέρνησης της ΝΔ, που δίνουν λευκή επιταγή στις δημοτικές αρχές. Σε αυτήν την προσπάθειά τους βρίσκουν και πολλούς πρόθυμους συνοδοιπόρους…
Ως Λαϊκή Συσπείρωση, ήδη από την προηγούμενη φορά που προέκυψε το θέμα, είχαμε τοποθετηθεί ολοκληρωμένα και με σαφήνεια και στη συνεδρίαση του Νοέμβρη είχαμε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «δε θα συναινέσουμε σε μια “λύση” που ξηλώνει το πουλόβερ, λίγο-λίγο τώρα, πιο βίαια μετά, και θα διαιωνίζει αυτήν την κατάσταση (…) Αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε από συγκεκριμένες πολιτικές και από συγκεκριμένες διοικήσεις σε όλες τις βαθμίδες.»
Καλούμε τη δημοτική αρχή, να αποσύρει το θέμα από τη συνεδρίαση της Ο.Ε στις 27 Απρίλη και να σταματήσει κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του Δήμου.

Λαϊκή Συσπείρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.