ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ: Η δημοτική αρχή επιμένει στην ιδιωτικοποίηση της ανακύκλωσης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δυστυχώς, αποκαλύπτεται πως η ιδιωτικοποίηση μέρους της υπηρεσίας καθαριότητας είναι πολιτική επιλογή της δημοτικής παράταξης Κατωπόδη, άλλως υπάρχει ανικανότητα διοίκησης, η οποία σαφέστατα και εγκυμονεί κινδύνους για το φυσικό περιβάλλον και την πόλη μας εν γένει.

Επανερχόμαστε για μία ακόμη φορά στο πολύ σημαντικό ζήτημα της παράνομης εναπόθεσης μπαζών και άλλων ρυπογόνων υλικών στον ορεινό όγκο του Υμηττού. Ένα θέμα που αναδείξαμε και στο παρελθόν με σειρά δημοσίων παρεμβάσεων μας, εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.
Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε γνωστό ότι, κατ’ εντολή της Δημοτικής Αρχής, περισσότεροι από 1000 τόνοι απορριμμάτων (μπάζα, υλικά εκσκαφών κλπ.) είχαν παρανόμως απορριφθεί στον Υμηττό.
Για προφανείς και κατεπείγοντες λόγους προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε (και με δική μας πρόταση και θετική ψήφο) να αναθέσει κατ’ εξαίρεση σε ιδιωτική εταιρία την άμεση απομάκρυνση των απορριμμάτων αυτών με τη σύναψη σχετικής σύμβασης διάρκειας μέχρι πέντε (5) μηνών.
Είχε προηγηθεί η διαπίστωση ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει μεριμνήσει – ως όφειλε – έτσι ώστε να εφοδιάσει εγκαίρως την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με κατάλληλο φορτηγό όχημα για την μεταφορά των απορριμμάτων αυτών (μπάζα, υλικά κατεδαφίσεων κλπ.) σε πιστοποιημένο σύστημα ανακύκλωσής τους. Ο Δήμαρχος δε, μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκσυγχρονιστούν και να εξοπλιστούν αναλόγως οι δημοτικές υπηρεσίες προκειμένου να μη βρεθούμε αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον.
Δυστυχώς, όμως, τα υποσχεθέντα δεν τηρήθηκαν. Στην προσεχή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 27/4, η Δημοτική Αρχή εισηγείται και ζητά τη λήψη σχετικής απόφασης για την εκ νέου ανάθεση της υπηρεσίας μεταφοράς στερεών αποβλήτων (ΑΕΚΚ) προς ανακύκλωση από ιδιωτική εταιρία έναντι τιμήματος 50.000 ευρώ, αφού πρώτα επικαλείται τη συσσώρευση άνω των 1000 τόνων (!) στερεών αποβλήτων, μπαζών και άλλων ρυπογόνων υλικών στον ορεινό όγκο του Υμηττού και την ταυτόχρονη αδυναμία της να τα μεταφέρει προς εγκεκριμένες μονάδες ανακύκλωσης.
Είναι προφανές και πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον ότι η δημοτική αρχή αδιαφορεί για το φυσικό περιβάλλον και εξακολουθεί να εναποθέτει μπάζα, υλικά κατεδαφίσεων και άλλα προφανώς ρυπογόνα υλικά στο βουνό μας, στον Υμηττό. Οι δεσμεύσεις του δημάρχου δεν υλοποιήθηκαν και βρισκόμαστε ξανά μπροστά στην ίδια θλιβερή εικόνα.


Αυτή τη φορά η Δημοτική Αρχή, παρακάμπτοντας το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο δεν έχει πλειοψηφία, ζητά να παρθεί η απόφαση της ανάθεσης από την Οικονομική Επιτροπή στην οποία πλειοψηφεί η παράταξη του Δημάρχου. Εφαρμόζει έτσι – πιθανόν πρώτη από όλους τους Δήμους και εν μέσω πανδημίας – τη νομοθετική αλλαγή που επέφερε μόλις πριν ένα μήνα (ν.4674/2020) η Κυβέρνηση της ΝΔ, επιλέγοντας να οδηγήσει σε περαιτέρω απαξίωση τα Δημοτικά Συμβούλια και να επιταχύνει παράλληλα την ιδιωτικοποίηση των Δημοτικών Υπηρεσιών καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

Περιμένουμε να ακούσουμε εναγωνίως την επιχειρηματολογία της διοικούσας παράταξης «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» και του κου Κατωπόδη προς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που τους εμπιστεύτηκαν στις προηγούμενες εκλογές, όταν γνωρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοτικές παρατάξεις που στηρίχτηκαν από αυτόν αντέδρασαν, κατήγγειλαν και καταψήφισαν το νόμο αυτόν.


Δυστυχώς, αποκαλύπτεται πως η ιδιωτικοποίηση μέρους της υπηρεσίας καθαριότητας είναι πολιτική επιλογή της δημοτικής παράταξης Κατωπόδη, άλλως υπάρχει ανικανότητα διοίκησης, η οποία σαφέστατα και εγκυμονεί κινδύνους για το φυσικό περιβάλλον και την πόλη μας εν γένει.


Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα ζητά:

  • Την άμεση απόδοση ευθυνών για το γεγονός ότι τα απορρίμματα αντί να ανακυκλώνονται εναποθέτονται παρανόμως στον Υμηττό και μολύνουν έναν από τους τελευταίους και πλέον σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου της Αττικής.
  • Τη διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Στην κατεύθυνση αυτή ζητάμε την απόσυρση του θέματος από την προσεχή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα προτείνει:

  • Την εκπόνηση ενός νέου κανονιστικού πλαισίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην πόλη μας, σε συνδυασμό με τον επανασχεδιασμό των υπηρεσιών καθαριότητας και ανακύκλωσης. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε κινούνται και όλες οι προτάσεις που κατά καιρούς έχουμε καταθέσει και σειρά πρωτοβουλιών που έχουμε πάρει (μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο) προς αυτήν την κατεύθυνση.
  • Άμεσος στόχος, η βελτίωση της καθαριότητας και της ανακύκλωσης, ο εξορθολογισμός των δημοτικών τελών, η προστασία του περιβάλλοντος και η διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών.

Βύρωνας, 27/4/2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.