“ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ” Κακοτεχνίες ασφαλτοστρώσεων και μπετοστρώσεων σε δρόμους της πόλης μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ερωτήσεις της παράταξής “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ” ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 11/5 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΥΡΩΝΑ
Κοιν. : Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βύρωνα, δια του Προέδρου του κ. Γεωργίου Πλακίδα.
Θέμα : «Κακοτεχνίες ασφαλτοστρώσεων και μπετοστρώσεων σε δρόμους της πόλης μας»


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Όπως γνωρίζετε, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου των ασφαλτοστρώσεων και μπετοστρώσεων με χρηματοδότηση της Περιφέρειας που εκτελείται στους δρόμους της πόλης μας, διαπιστώθηκαν από όλους σοβαρότατες κακοτεχνίες και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από δημοτικές παρατάξεις, φορείς και κατοίκους. Στις 30 Απριλίου 2020 η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι, επειδή σε κάποιες ασφαλτοστρώσεις διαπιστώθηκαν κακοτεχνίες που οφείλονται σε αστοχία υλικού σχετική με την σύσταση και την ποσότητα της ασφάλτου που χρησιμοποιήθηκε, ο Δήμος (ορθά) αρνήθηκε την παραλαβή των έργων και απαίτησε την επανάληψή τους.
Ενόψει των ανωτέρω, ερωτάσθε και παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε κατά τα άρθρα 61 παρ. 3 του ν. 3852/2010 και 86 παρ. 1 περιπτ. θ` του ν. 3463/2006:

  • Σε πόσες και ποιες από τις οδούς που συμπεριλαμβάνονται στην επίμαχη εργολαβία ζητήθηκε η επανάληψη των έργων λόγω κακοτεχνιών και σε πόσες και ποιες από τις οδούς τα εκτελεσθέντα έργα θεωρούνται ποσοτικά και ποιοτικά επαρκή;
  • Οι διαπιστωθείσες κακοτεχνίες και το απαίτηση για επανάληψη των έργων λόγω κακοτεχνιών αφορούν μόνο κακής ποιότητας ασφαλτοστρώσεις ή και μπετοστρώσεις, καθώς και άλλες κακοτεχνίες (κάλυψη φρεατίων, κάλυψη ή καταστροφή ρείθρων κλπ);

Τέλος, αιτούμαστε παράλληλα να μας χορηγηθούν αντίγραφα της αλληλογραφίας για το θέμα αυτό μεταξύ του Δήμου και της εργολήπτριας εταιρίας.
Βύρωνας, 8 Μαΐου 2020
Οι ερωτώντες δημοτικοί σύμβουλοι
Αλέξης Σωτηρόπουλος
Νεκτάριος Αποστολάκης
Ορέστης Καππάτος
Θανάσης Κλειάσιος
Θανάσης Οικονόμου
Λευτέρης Τριανταφύλλου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.