Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, ζητά “ζωντανές” συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με αίτημά τους, στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα (Βασιλική Σάρολα, Θανάσης Παπαδημητρίου και Κοσμάς Τσιάκαλος, ζητούν να ληφθεί απόφαση για τον τρόπο και τον τόπο διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί η πρόταση τους.

Βύρωνας, 11.5.2020
κ.κ. συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε, από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου διεξάγονται μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι δια ζώσης, προς αποφυγήν μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊου COVID-19.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

 1. Το γεγονός ότι η πραγματοποίηση των συνεδριάσεων μέσω τηλεδιασκέψεως αποκλείει τη συμμετοχή των συνδημοτών μας σε αυτές, καταργώντας έτσι τη θεμελιώδη και εκ του νόμου προβλεπόμενη βασική αρχή της δημοσιότητας των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
 2. Το γεγονός ότι η συμμετοχή των μελών του δημοτικού συμβουλίου στις συνεδριάσεις καθίσταται δυσχερής, λόγω της αποστάσεως, αλλά και των χρονικών περιορισμών που τίθενται στις συνεδριάσεις δια τηλεδιάσκεψης.
 3. Η πανδημία φαίνεται να έχει υποχωρήσει επαρκώς και έχει ήδη επιτραπεί η κυκλοφορία και η συναναστροφή των πολιτών, με την τήρηση των απαιτούμενων κατά περίπτωση μέτρων.
 4. Σε κάθε περίπτωση, η δημοκρατική και ουσιαστική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου είναι το διακύβευμα που πρέπει όλοι να προασπίσουμε.
  Εισηγούμαστε όπως συζητηθεί εκτάκτως στην σημερινή συνεδρίαση ο τρόπος και ο τόπος διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα και να ληφθεί απόφαση για την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων μας σε ανοιχτό ή κλειστό δημοτικό χώρο, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων.
  Προς την κατεύθυνση αυτή προτείνουμε τους ακόλουθους δημοτικούς χώρους:
 5. Τον πολυχώρο «ΑΣΤΡΑ» (είτε εντός της αίθουσας είτε στον αύλειο χώρο).
 6. Το θέατρο «ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ»
 7. Την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως («ΤΑΠΗΤΟΥΡΓΕΙΟ»)
 8. Το δημοτικό θέατρο «ΛΟΥΙΖΑ»
  Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ»
  Β. Σάρολα, Θ. Παπαδημητρίου, Κ. Τσιάκαλος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.