Οι ασφαλτοστρώσεις στο Βύρωνα είναι μια απάτη!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επιτροπή πολιτών έκανε έρευνα για την ποιότητα των ασφαλτοστρώσεων, που γίνονται αυτή την εποχή στον Δήμο Βύρωνα και διαπίστωσε ότι πρόκειται για έργα απάτης, από τα οποία πλουτίζουν τα γνωστά κυκλώματα “ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ” στα οποία πρωταγωνιστές, ως συνήθως, είναι εργολάβοι, δημοτικές υπηρεσίες καθώς και αιρετά στελέχη της δημοτικής αρχής Βύρωνα!
Όλες οι ασφαλτοστρώσεις αντί των 4 εκ. πάχους, το οποίο θα έπρεπε να έχουν με βάση την σύμβαση έχουν πάχος μόνο 2 εκ.!…… Η απάτη είναι προφανής. Εκτός από το σκάνδαλο αυτό, ζήτημα προκύπτει και για την ποιότητα του μείγματος της ασφαλτόστρωσης, το οποίο πρέπει επίσης να ελεγχθεί από τον Δήμο Βύρωνα.
Καλούμε τον Δήμαρχο Γρ. Κατωπόδη να τοποθετηθεί ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ για τις ασφαλτοστρώσεις της απάτης στον Δήμο Βύρωνα, καθώς και για τους αντιδημάρχους, οι οποίοι είναι χρεωμένοι με τον έλεγχο, υποτίθεται, του έργου!…..
Η Επιτροπή Πολιτών υπογραμμίζει ότι εάν εντός 7 ημερών ο Δήμαρχος δεν τοποθετηθεί με δημόσια δήλωσή του για το θέμα και δεν διατάξει την αποκατάσταση του έργου σύμφωνα με την σύμβαση, η επιτροπή θα καλέσει τις αρμόδιες κρατικές αρχές να επέμβουν.
Πιστεύουμε ότι οι προοδευτικοί δημοτικοί σύμβουλοι θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για να σταματήσει το καθεστώς της ληστείας και του εμπαιγμού του λαού του Βύρωνα!
Για την Επιτροπή Πολιτών
Δημήτρης Σουλιώτης
τ. Δημοτικός και Νομαρχιακός Σύμβουλος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.