Ο Δήμαρχος Βύρωνα, για τον αποκλεισμό ανεμβολίαστων εργαζομένων από τα rapid test

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επιστολή του Δημάρχου Βύρωνα προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας για άρση του αποκλεισμού των ανεμβολίαστων εργαζόμενων από τα δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ

Ο  Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης έστειλε σήμερα επιστολή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών Μ. Βορίδη και Υγείας Θ. Πλεύρη, με αίτημα την άρση του αποκλεισμού των ανεμβολίαστων εργαζόμενων από τα δωρεάν rapid test που -ούτως ή άλλως- διενεργεί ο ΕΟΔΥ.

Το γεγονός αυτό συνεπάγεται την οικονομική επιβάρυνση των ίδιων των εργαζομένων για ένα rapid test την εβδομάδα, προκειμένου να μπορούν να προσέλθουν στην εργασία τους, από την ερχόμενη Δευτέρα 13/9.

Ακολουθεί η επιστολή.

Αξιότιμοι κύριοι,

Σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης, από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου όλοι οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, που δεν έχουν εμβολιαστεί, θα πρέπει να προσκομίζουν στην υπηρεσία τους rapid test αρνητικό. Για την δαπάνη διενέργειας rapid test θα επιβαρύνονται οικονομικά οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα εμβολιασμού όλου του πληθυσμού και προς αυτήν την κατεύθυνση ο Δήμος μας αναπτύσσει μια σειρά πρωτοβουλιών, προκειμένου να πειστούν όλοι να εμβολιαστούν. Θεωρούμε όμως άδικο και «εκδικητικό» το ότι αποφασίστηκε ο αποκλεισμός των μη εμβολιασμένων από τα δωρεάν rapid test που – ούτως ή άλλως- διενεργεί ο ΕΟΔΥ.

Καλούμε την Κυβέρνηση να άρει αυτόν τον αποκλεισμό και να επιτρέψει σε όλο τον πληθυσμό, είτε έχει εμβολιαστεί είτε όχι, την ελεύθερη πρόσβαση στα δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ, γεγονός που εκτός των άλλων θα αποτυπώσει με μεγαλύτερη ακρίβεια την εξάπλωση του ιού στην κοινότητα και θα καταστήσει πιο αντιπροσωπευτική την επιδημιολογική εικόνα του πληθυσμού.

Με τιμή

Γρηγόρης Κατωπόδης

Δήμαρχος Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.