Το 2020 να πάει και να μη γυρίσει!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Νίκη Άννα Παπουλάκου

Αυτό το 2020 να πάει και να μη γυρίσει! Τι θανατικό είναι αυτό; Παντού γύρω λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες, εκρήξεις, πείνα, πανδημία, οι πληγές του αιώνα όλες μαζί! Τραγική ειρωνεία αυτό που συνέβη στη Βυρητό, την ημέρα που έληξε το lockdown για τον κορονοϊό, έγινε αυτή η τρομερή έκρηξη που ισοπέδωσε τη μισή πόλη, χάθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι, χιλιάδες οι τραυματίες και ποιος ξέρει πόσοι οι αγνοούμενοι. Ακόμα και κομμάτι στεριάς εξαφανίστηκε. Γλίτωσαν από τον κορονοϊό και πήγαν από έκρηξη! 300 χιλ. και πλέον οι άστεγοι … μιλάμε για ανθρωπιστική κρίση υπέρτατου βαθμού. Τραγικές εικόνες πόσο μάλλον να το ζεις κιόλας!
Ο Πλανήτης μετράει συντρίμμια παντού, καταστροφές που προήλθαν από βομβαρδισμούς, καιρικά φαινόμενα, ανθρώπινα λάθη κ.ά. Τι κρατούσαν τα εκρηκτικά υλικά στις αποθήκες τόσα χρόνια και χωρίς τις απαιτούμενες προφυλάξεις; Θέλει πολύ για να συμβεί το κακό; Και ιδού το ερώτημα: μπροστά σε μια τέτοια καταστροφή στη Βηρυτό, ποια μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό μπορούν να ληφθούν, κατά πόσον είναι εφικτό να εφαρμοστούν; Εδώ δεν είναι εφικτή η εφαρμογή τους σε νορμάλ συνθήκες, πόσο μάλλον εκεί! Βλέπουμε δυστυχώς πως είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στη σκιά της αρρώστιας και του θανάτου και μόνο στο περίπου μπορούμε να λέμε πως παίρνουμε προφυλάξεις! Φυσικά πρέπει να τις τηρούμε, τουλάχιστον να είμαστε ήσυχοι με τη συνείδηση μας, ότι πράξαμε το ανθρωπίνως δυνατόν και για μας και για τους άλλους! Από εκεί και πέρα ο Θεός να βάλει το χέρι του!
Είχαμε και τη Θάλεια που σάρωσε αρκετές περιοχές της Χώρας μας, καταστρέφοντας φυτείες και άλλα διάφορα. Ο Ισαϊας στην Αμερική το ίδιο και χειρότερα. Τι καλοκαίρι κι αυτό, θα μείνει αξέχαστο, όχι ότι τα άλλα ήταν τέλεια, απλώς όσο πάμε και χειρότερα κάθε χρόνο. Άσε οι φωτιές παντού και εδώ και έξω, καίμε, καίμε, στο τέλος δε θα μείνει ίχνος οξυγόνου να αναπνεύσουμε. Μήπως και το τοξικό νέφος που σχηματίστηκε από την έκρηξη στο Λίβανο, θα μείνει μόνο πάνω από την πόλη εκεί; Θα ταξιδέψει, όπως ταξίδεψαν και τόσα άλλα που συνθέτουν το σκηνικό της μόλυνσης και φυσικά αποτέλεσμα της μόλυνσης της ατμόσφαιρας είναι και οι ασθένειες που θερίζουν σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα μέρη του Πλανήτη!
Η μάσκα μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, το πρωί όπως βάζεις το κινητό και το πορτοφόλι στην τσάντα, πρέπει να βάζεις και τη μάσκα. Ανεπιθύμητη και φυσικά δεν είναι ότι το καλύτερο να βρίσκεσαι κάπου και να έχεις απέναντι σου πρόσωπα με μάσκες, ένα συναίσθημα περίεργο, αποπνιχτικό ίσως … προσωπικά με απωθεί και προτιμώ το σπίτι ή τη βεράντα μου. Πώς καταντήσαμε τη ζωή μας; Τι να την κάνεις την Τεχνολογία και την εξέλιξη όταν δεν μπορείς να ζήσεις, να χαρείς, όταν θα πρέπει να λειτουργείς σαν ρομπότ; Και είναι λύση το κλείσιμο στα σπίτια; Δεν θα πας από κορονοϊό θα πας από κάτι άλλο, ειδικά δε η κατάθλιψη ανέβηκε στα ύψη! Έχουν αυξηθεί τα αντικαταθλιπτικά χάπια τα τελευταία χρόνια λόγω συνθηκών κρίσης και τώρα με τον ιό ακόμα χειρότερα! Και είναι ζωή αυτή που προσφέρεται, με φίμωτρο μόνιμα και παντού, αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων (η χαριστική βολή της επαφής αυτό), αμφισβητήσεις για θρησκεία, πίστη, οικογένεια και τόσα άλλα, απομόνωση με ένα κινητό στο χέρι, ή με τα ακουστικά στο αφτί και στην κοσμάρα μας;,,, (Και βόμβα να πέσει δίπλα χαμπάρι δεν παίρνεις). Να την χαιρόμαστε τη ζωή μας έτσι όπως την φτιάξαμε! Όσο δεν για τις ηλικίες από 65 και πάνω που έχουν μπει στο στόχαστρο της απομόνωσης κατ’ οίκον, μέγα λάθος! Ο σημερινός 65άρης και 65άρα είναι ενεργοί και γεμάτοι διάθεση για ζωή, πολλοί δε μεγαλώνουν τα εγγόνια γιατί δουλεύουν οι γονείς! Πώς θα τους κλείσεις μέσα; Θα τους στείλεις μια ώρα γρηγορότερα από το κλείσιμο! Άλλωστε ο 65άρης και άνω δε συνωστίζεται σε κλαμπ ή καφετέριες, άντε να πάει θάλασσα ή κανένα ταβερνάκι και προσέχει περισσότερο από τις νεώτερες ηλικίες που δεν υπολογίζουν τίποτα. Και εν κατακλείδι αναρωτιέμαι , πόσο μακριά από τα 65 είναι όλοι αυτοί που σκέφτονται τέτοιες εξυπνάδες; Ή δεν έχουν γύρω τους δικούς τους 65-70 ετών ανθρώπους; Αφήστε τους να ζήσουν κι αν έρθει η ώρα τους από κάτι θα πάνε, ουδείς γλίτωσε το θάνατο ακόμα κι αν τον κλείσεις σε χρυσό κλουβί! Καλά είναι τα μέτρα προστασίας, αλλά καλό θα είναι να μην λαμβάνονται αψυχολόγητες αποφάσεις και φυσικά να αντισταθμίζονται και οι συνέπειες του κάθε μέτρου. Το δε καλύτερο όλων θα ήταν να προσπαθήσουμε όλοι της Γης για το καλύτερο για να μην φθάνουμε σε σημεία όπως τα τωρινά!
Καλό υπόλοιπο Αυγούστου, καλό 15Αύγουστο, βοήθεια μας η Παναγία!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.