Αποκατάσταση ζημιών στο πυροφυλάκιο στον λόφο Γρανικού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Θύμα βανδαλισμού έγινε άλλη μια εγκατάσταση στα όρια του Δήμου μας. Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, κλιμάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, διαπίστωσε ότι κατά τις νυχτερινές ώρες άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο πυροφυλάκιο – παρατηρητήριο που βρίσκεται στον λόφο Γρανικού (τέρμα οδού Πανουργιά).

Κατόπιν συνεννόησης του αρμόδιου αντιδημάρχου για την Πολιτική Προστασία, Κωνσταντίνου Αγγέλη με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), έγινε άμεσα αυτοψία από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας συνοδεία τεχνιτών του Δήμου προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των ζημιών.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου και αφού επιτρέπονταν οι εργασίες με χρήση φλόγας σύμφωνα και με τον χάρτη επικινδυνότητας της Γ.Γ.Π.Π. (κατηγορία κινδύνου 2) το εξειδικευμένο προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας με την επίβλεψη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και την συνδρομή σε θέματα πυρασφάλειας της Εθελοντικής Ομάδας Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού́ Περιβάλλοντος Βύρωνα και της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, προέβη σε αποκατάσταση των ζημιών στο πυροφυλάκιο καθώς και στην επανατοποθέτηση της μεταλλικής μπάρας απαγόρευσης διέλευσης στον δασικό δρόμο που οδηγεί στην θέση «ΠΗΓΑΔΑ» πάνω από το στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ» που είχε κλαπεί.

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα, ο Σ.Π.Α.Υ. και η Εθελοντική Ομάδα Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού́ Περιβάλλοντος Βύρωνα λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία του Υμηττού. Η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη και η αντιπυρική θωράκιση του σημαντικού αυτού πνεύμονα πρασίνου, είναι απόλυτη προτεραιότητα για όλους μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.