ΒΥΡΩΝΑΣ: Στέγαστρο στάσης λεωφορείων εμποδίζει την διέλευση των ΑμΕΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ενώ σε άλλες πόλεις γίνονται βήματα για διευκολύνσεις διακίνησης των ατόμων με ειδικές ανάγκες -ΑμΕΑ- στα πεζοδρόμια, στη προσβασιμότητα των ατόμων αυτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε συνεργασία του ΟΑΣΑ και των δημοτικών αρχών, στην πόλη που ζούμε το Βύρωνα δυστυχώς γίνεται το αντίθετο.

Διαπιστώνουμε έλλειψη φροντίδας και ενδιαφέροντος για άτομα που χρίζουν βοήθειας (έγκυες, ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες), από το δήμο.

Αυτές τις ημέρες τοποθετήθηκε στέγαστρο στη στάση για τα λεωφορεία στην οδό Χρ. Σμύρνης 87. Μόνο που στο σημείο που τοποθετήθηκε το στέγαστρο εμποδίζει την διέλευση των ΑμΕΑ. 


Οι κίτρινες διακριτές πλάκες οδηγός για ΑμΕΑ και τυφλούς, πέφτουν πάνω στο στέγαστρο.

Οι πολίτες που παίρνουν από το σημείο μένουν έκπληκτοι για αυτό που αντικρύζουν.

Δεν είναι όμως ότι στέγαστρο εμποδίζει την διέλευση των ΑμΕΑ, δεν έχει τοποθετηθεί ειδική προεξοχή για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του συνόλου των επιβατών και ιδίως των ΑμΕΑ και των εμποδιζόμενων ατόμων, σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Τα στελέχη της δημοτικής αρχής το βλέπουν, γιατί περνούν καθημερινά από το σημείο. Έχουν ενημερωθεί από πολίτες, που τους ζητούν να παρέμβουν. Για να δούμε πόσες ημέρες θα χρειαστούν για να παρέμβουν;

Ο ΟΑΣΑ, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό σε συνεργασία με τους δήμους τοποθετεί ειδικές προεξοχές στις στάσεις των μέσων μεταφοράς για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του συνόλου των επιβατών.

Εδώ, γιατί δεν γίνεται αυτό;

**********

Βέβαια δεν λείπουν και εκείνοι οι συμπολίτες μας, που με τη συμπεριφορά τους, δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην κίνηση με των πεζών. Ντροπή τους!

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.