Έλεγχος από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για τα μέσα προστασίας στον Δήμο Βύρωνα.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Είναι γνωστό από τις καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων και δημοτικών παρατάξεων ότι η δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ) του δήμου Βύρωνα δεν χορηγεί στην ώρα τους τα μέσα ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους, ακόμη και σε υπηρεσίες που είναι βαριές και ανθυγιεινές και δυστυχώς γίνονται συχνά ατυχήματα.

Το σωματείο των εργαζομένων προχώρησε σε καταγγελία, αφού ενάμιση μήνα μετά την πρόσληψη των εργαζομένων μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ, η δημοτική αρχή δεν έχει δώσει τα μέσα ατομικής προστασίας -ΜΑΠ- ως όφειλε στους εργαζόμενους.

Το ΣΕΠΕ επισκέφτηκε το αμαξοστάσιο καθαριότητας, μίλησε με τους αρμόδιους παράγοντες και διαπίστωσε ότι δεν έχουν δοθεί τα ΜΑΠ στους συγκεκριμένους εργαζόμενους.

Το θέμα αυτό είχε απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο στις 18 Ιουλίου μετά από ερωτήσεις των δημοτικών παρατάξεων “Λαϊκή Συσπείρωση” και της “Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα”.

Δεν είναι πρώτη φορά, όπως αναφέρουν πηγές του σωματείου, που η συγκεκριμένη δημοτική αρχή δεν σέβεται και δεν εφαρμόζει την νομοθεσία για το θέμα της προστασίας της υγείας των εργαζομένων στη διάρκεια της εργασίας.

Πολλές φορές έχει καταγγελθεί και στο παρελθόν αυτή η πρακτική και πάντα με καθυστέρηση και μετά από καταγγελίες η δημοτική αρχή χορήγει στους εργαζόμενους αυτά που προβλέπονται και δικαιούνται. Η δικαιολογία πάντα η ίδια, “θέλουμε τα δώσουμε αλλά οι διαδικασίες, ο διαγωνισμός…” και άλλα παρόμοια. Έχει και στο παρελθόν παρέμβει το ΣΕΠΕ στο δήμο Βύρωνα για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας. Συνδικαλιστές έχουν κληθεί και έχουν καταθέσει σε δικαστικούς λειτουργούς, για ανάλογα ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται οι διοικούντες στο δήμο να συγκινούνται. Χωρίς βέβαια και οι αρμόδιοι φορείς και υπηρεσίες να πράττουν τα δέοντα για την αντιμετώπιση αυτής της αντεργατικής πρακτικής της δημοτικής αρχής και πρώτα από όλους τα υπουργεία εσωτερικών και εργασίας.

Είναι γνωστό ότι στο δήμο Βύρωνα δεν υπάρχουν για τους εργαζόμενους αποδυτήρια, μπάνια, φωριαμοί για την ένδυση εργασίας, οι τουαλέτες δεν επαρκούν. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, το κοιμητήριο, τα τεχνικά έργα, το πράσινο, πηγαινοέρχονται στην κατοικία τους με τα ρούχα εργασίας μεταφέροντας τα μικρόβια παντού. (Διαβάστε εδώ: Μια σύγχρονη “γαλέρα” στο δήμο Βύρωνα).

Το σωματείο των εργαζομένων με αφορμή και τα δύο εργατικά ατυχήματα που συνέβησαν μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών, δεν περιορίζεται μόνο στην καταγγελία της δημοτικής αρχής, αλλά συνεχίζοντας τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης ακόμα περισσότερο των εργαζομένων στο θέμα της προστασίας της υγείας τους στην διάρκεια της εργασίας, κυκλοφόρησε μία νέα αφίσα που τοποθετεί σε όλους τους χώρους εργασίας, προτρέποντας τους εργαζόμενους να χρησιμοποιούν τα μέσα ατομικής προστασίας για την αποφυγή των ατυχημάτων.

Προσπαθεί έτσι να συμβάλλει και με αυτό τον τρόπο στη διαμόρφωση μίας εργατικής συνείδησης και κουλτούρας των εργαζομένων που θα προστατεύουν ακόμη περισσότερο την υγεία τους στη διάρκεια της εργασίας. Μία τέτοια συνείδηση έχει πολλαπλά οφέλη για τους εργαζόμενους, τις οικογένειες τους, αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία ενός δημοσίου οργανισμού όπως είναι ο δήμος Βύρωνα.

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.