Εμβόλιο Covid-19: Στην πρώτη συμφωνία με την AstraZeneka η Ελλάδα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τον Δεκέμβριο η παραλαβή των υπό δοκιμή εμβολίων για τον κορωνοϊό, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης

Ο κ. Κοντοζαμάνης, απαντώντας σε ερώτηση, σημείωσε πως η Ελλάδα θα ξεκινήσει την παραλαβή των πρώτων δόσεων εμβολίου από τον Δεκέμβριο, καθώς, όπως είπε, η χώρα μας συμμετέχει στην πρώτη συμφωνία που έχει υπογραφεί με την AstraZeneka.

Η πρώτη σύμβαση που διαπραγματεύθηκε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με φαρμακευτική εταιρεία τέθηκε σε ισχύ στις 27 Αυγούστου με την επίσημη υπογραφή μεταξύ της AstraZeneca και της Επιτροπής, όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν.
Η σύμβαση θα επιτρέψει την αγορά εμβολίου κατά του κορωνοϊού για όλα τα κράτη- μέλη της ΕΕ, καθώς και τη δωρεά σε χώρες με χαμηλότερο και μεσαίο εισόδημα ή την αποστολή προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Μέσω της σύμβασης, θα αγοραστούν συνολικά για όλα τα κράτη-μέλη 300.000.000 δόσεις του εμβολίου AstraZeneca, με δυνατότητα για ακόμη 100.000.000 δόσεις, που θα διανεμηθούν αναλογικά με βάση τον πληθυσμό.
Η Κομισιόν συνεχίζει να συζητά παρόμοιες συμφωνίες με άλλους παρασκευαστές εμβολίων και έχει ολοκληρώσει επιτυχημένες διερευνητικές συνομιλίες με τη Sanofi-GSK στις 31 Ιουλίου, την Johnson & Johnson στις 13 Αυγούστου, την CureVac στις 18 Αυγούστου και τη Moderna στις 24 Αυγούστου.

Η AstraZeneca Plc ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την εισαγωγή ενηλίκων για το τελευταίο στάδιο κλινικών δοκιμών του χρηματοδοτούμενου από τις ΗΠΑ υποψήφιου εμβολίου της κατά της COVID-19, το οποίο θα χορηγηθεί σε 30.000 εθελοντές.
Όσοι συμμετέχουν στις δοκιμές θα λάβουν είτε δύο δόσεις του πειραματικού εμβολίου με την κωδική ονομασία AZD1222 σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, είτε ένα εικονικό φάρμακο, σύμφωνα με την εταιρία.

Οι δοκιμές του εμβολίου γίνονται με στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης, της παραγωγής, της διάθεσης του εμβολίου, αλλά και σχετικών θεραπευτικών αγωγών κατά της COVID-19.
Ο Τραμπ δήλωσε ότι το εμβόλιο για το νέο κορονοϊό θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, πολύ συντομότερα από την περίοδο που το αναμένουν οι ειδικοί.

Πηγή: Citynews

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.