Ομοιοπαθητική ιατρική. Μια άλλη προσέγγιση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Σπύρου Κορώση, Φαρµακοποιού

Η Ομοιοπαθητική είναι μια τελείως φυσική μέθοδος θεραπείας, η οποία θεραπεύει μόνιμα, ήπια και χωρίς παρενέργειες. Δρα ενισχύοντας τους μηχανισμούς ίασης που διαθέτει ο ίδιος ο οργανισμός, οι οποίοι πρωτογενώς λειτουργούν άριστα, αλλά κάτω από την επίδραση περιβαλλοντικών, ψυχολογικών και συναισθηματικών παραγόντων, αλλά και λόγω καταπιεστικών θεραπειών χάνουν μέρος της ικανότητάς τους. Αυτούς τους μηχανισμούς ίασης ενισχύουν τα ομοιοπαθητικά φάρμακα και τους καθιστούν επαρκείς και ικανούς να αναχαιτίσουν την ασθένεια και να επιφέρουν την αποκατάσταση της υγείας.

Η ομοιοπαθητική αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή ως σύνολο και εξατομικευμένα και ο ομοιοπαθητικός θα επιλέξει το κατάλληλο ομοιοπαθητικό φάρμακο που θα προσφέρει θεραπεία στο σύνολο των συμπτωμάτων και των παθολογιών του ασθενούς χωρίς να καταφεύγει στη χορήγηση ενός φαρμάκου για κάθε σύμπτωμα ή παθολογία.

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα προέρχονται από τη φύση,  παρασκευάζονται με φυσικό τρόπο, δεν είναι τοξικά, δεν έχουν παρενέργειες και δεν είναι επικίνδυνα καθ’ οιονδήποτε τρόπο για τον οργανισμό. Είναι δε εγκεκριμένα από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ)  από το 1994 σύμφωνα με οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το θεραπευτικό φάσμα της ομοιοπαθητικής είναι ευρύτατο και καλύπτει τόσο οξείες όσο και χρόνιες νόσους, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχοδιανοητικό επίπεδο. Επιπλέον, αποτελεί μία εξαιρετική προληπτική μέθοδο για όλους αλλά ιδιαίτερα όταν εφαρμόζεται σε παιδιά και εφήβους.

Τις τελευταίες δεκαετίες η επιστήμη της ομοιοπαθητικής έχει αλματώδη εξέλιξη και ένας μεγάλος αριθμός αυστηρών κλινικών μελετών έχουν αποδείξει τόσο την αποτελεσματικότητά της όσο και την απουσία παρενεργειών, κάτι που διαπιστώνεται και καθημερινά στην πράξη από τα εκατομμύρια των ασθενών που την επιλέγουν σε όλο την κόσμο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.