Τα δέντρα, η κωλοτούμπα και οι 32

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ.

Για να λέμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη ή καλύτερα για να εξηγήσουμε τι συμβαίνει με το αίτημα των 32 δημοτικών συμβούλων, στο θέμα της απόφασης της οικονομικής επιτροπής να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία, το κλάδεμα των δέντρων.

Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι ο δήμαρχος δεν παρανόμησε. Η ανάθεση μέσω της οικονομικής επιτροπής, είναι σύννομη, με βάση το νόμο Θεοδωρικάκου. Είναι όμως υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου και αντιδημοκρατικό όταν 32 δημοτικοί σύμβουλοι – το 78% των μελών του δημοτικού συμβουλίου – διαφωνούν και παίρνονται αποφάσεις από τους 9 δημοτικούς συμβούλους.

Και πάμε παρακάτω.Στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος έχει 2 επιλογές

Να αποσύρει την απόφαση της οικονομικής επιτροπής και να μη προχωρήσει στην ανάθεση.

Σε αυτή την περίπτωση, το δημοτικό συμβούλιο θα πάρει μια κάποια απόφαση πλειοψηφικά και δημοκρατικά και το όλο θέμα θα λήξει με ανακοινωθέντα νίκης της αντιπολίτευσης, αλλά και της δημουικής αρχής για τη δημοκρατική ευαισθησία που επέδειξε φέρνοντας το θέμα στο ΔΣ.

Άσχετα με το τι θα γίνει στο δημοτικο συμβούλιο, ο δήμαρχος δεν αλλάζει γνώμη και προχωρά με την απόφαση της οικονομικής επιτροπής. Έχει κάθε δικαίωμα απ’ το νόμο.

Σε αυτή την περίπτωση 2 τινά μπορούν να συμβούν.

  • Οι 32 επιμένουν στις θέσεις τους αλλά και στην απόφασή να μη συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του δημ συμβουλίου, αν δεν ακυρωθεί η απόφαση της οικονομικής επιτροπής . Εξέλιξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στην πολιτική του δημάρχου Βύρωνα, στο μέλλον, αλλά και άλλων δημάρχων της Ελλάδας και ίσως και γενικότερα οδηγήσει σε αλλαγές στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Μια κατάσταση μόνιμης αποχής του 78% του ΔΣ, δεν είναι απλή υπόθεση.
  • Διασπάται το μέτωπο των 32 (είτε γιατί μπορεί να θεωρηθεί άκρως εξτρεμιστική η συνέχεια της αποχής, είτε με το επιχείρημα ότι πρέπει να διοικηθεί ο δήμος, είτε ακόμη γιατί μπορεί να θεωρηθεί αρκετή η «νίκη» της συζήτησης του θέματος στο ΔΣ, είτε με κάποιο άλλο σκεπτικό) και ανάλογα με τη νέα πλειοψηφία, παίρνονται νέες αποφάσεις που καθορίζουν τη μετέπειτα πορεία.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ

Στο αρχικό τους αίτημα οι 32 έβαζαν ως προϋπόθεση την ακύρωση της απόφασης της οικονομικής επιτροπής. Στο νέο κείμενο που καταθέτουν αυτό δεν είναι εμφανές.

Ίδωμεν…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.