Τηλεδημοκρατίας το ανάγνωσμα!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ

Πριν λίγες μέρες, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο του Βύρωνα, το οποίο δημιούργησε πολλές απορίες  σε αρκετούς  από μας που την παρακολουθήσαμε ζωντανά.

Αφορμή υπήρξε το αίτημα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα να γίνουν οι επόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, είτε στα «Άστρα» είτε στο ανοιχτό θέατρο «Άννα Συνοδινού».

Απόφαση δεν πάρθηκε, εκτός κι αν θεωρηθεί απόφαση η αναμονή εν όψει της απελευθέρωσης των διαδικασιών των συνεδριάσεων του δημ. Συμβουλίου. Με λίγα λόγια βλέποντας και κάνοντας κι αυτό διότι η διοικούσα παράταξη αρνούνταν σθεναρά να κάνει δεκτό το αίτημα.

Κι εδώ έρχονται οι απορίες που προανέφερα.

Γιατί τόση άρνηση; (ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ) Ας δούμε μερικά επιχειρήματα της δημοτικής αρχής.

  1. Η φυσική έδρα του δημ συμβουλίου είναι ο χώρος του δημαρχείου εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις 
  2. Προβλήματα λόγω ζέστης, αν γίνει μεσημέρι στα άστρα η στο ανοιχτό θέατρο Άννα Συνοδινού.
  3. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συγκεντρωθούμε στο δημαρχείο 50 άτομα
  4.  «Ποιος θα εμποδίσει τον κόσμο να έρθει μαζικά στο δημ συμβούλιο» (εδώ γελάμε), τι όρους θα βάλουμε για να ορίσουμε ποιοι δημότες θα το παρακολουθήσουν και με ποια σειρά θα περάσουν
  5. Είναι δημοκρατικό όσο και το ζωντανό

Σ’ αυτά τα επιχειρήματα πιστεύω πως είναι αστείο να απαντήσει κάποιος. Όμως θα κάνω μια προσπάθεια σεβόμενος την ανάγκη να λειτουργήσει σωστά και δημοκρατικά αυτός ο απαξιωμένος θεσμός που θέλουμε ακόμη να ονομάζουμε τοπική αυτοδιοίκηση.

  1. Σαφώς και υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις. Μια τέτοια ήταν όταν έγινε το δημ. Συμβούλιο στη Λουΐζα γιατί μας βόλευε να διαφημίσουμε το έργο μας, αλλά η πανδημία, γιατί δεν είναι βρε παιδιά; Και η Καισαριανή που το κάνει σε άλλη αίθουσα; Μήπως δεν είναι αρκετά μεγάλη η Λουΐζα; Αστείο κατά τη γνώμη μου αυτό το επιχείρημα.
  2. Στο βουνό μάλλον έχει περισσότερη ζέστη απ’ την πόλη. Μπορούσε κάλλιστα να ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα και να τελειώσει στις 10.00 άντε 12.00 (εξάλλου με την τηλεδιάσκεψη δεν διαρκούν περισσότερο τα δημ. Συμβούλια).
  3. Δεν ξέρω πως σας ακούγεται εσάς αλλά εμένα με τρομάζει τόσο δούλεμα. Βρε παιδιά τη Λουΐζα και τα άστρα σας πρότειναν κι όχι το δημαρχείο και επί τέλους, επί της διαδικασίας βεβαίως βεβαίως, αλλά πότε ήρθαν μαζικά δημότες στο δημ συμβούλιο μπορείτε να μας πείτε;

Κύριοι η δημοκρατία δεν μπορεί να είναι αυτή που μας βολεύει, αποστειρωμένη τηλεδημοκρατία, όπου ελέγχουμε τα πάντα.  Όσοι παρακολουθήσαμε την τηλεδιάσκεψη είτε γελάσαμε, είτε κλάψαμε. Ο ένας δεν είχε καλή σύνδεση κι ακουγόταν σαν τραυλός, ο άλλος το μόνο που έλεγε ήταν σας χάνω, δεν ακούω, κάποιος άλλος πεταγόταν φωνάζοντας πως δεν ξέρει τι να πατήσει, για να δει ο πρόεδρος το χεράκι και να του δώσει το λόγο κι ένα σωρό αστείες σκηνές, που μόνο δημ συμβούλιο δεν μπορεί να λέγεται.

Σλόγκαν σας ήταν «με ήθος και συνέπεια» καιρός να κάνετε επιτέλους μια προσπάθεια να γίνει πράξη, διότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να δηλώνει τίμια αλλά οφείλει και να το αποδεικνύει εμπράκτως.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.