Πολιτική: Ιπποδρομία Δούρειων Ίππων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Γιώργου Ζ. Λέλου, Πολιτικού Επιστήµονα, Οικονοµολόγου, Δηµοτικού Συµβούλου Βύρωνα µε την παράταξη “Μαζί για τον Βύρωνα”

Αυτές τις μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος της δεύτερης θητείας της Παράταξης του κ. Κατωπόδη. Ο Δήμαρχος και τα στελέχη του  καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του δωδεκάμηνου ήταν ακριβώς «μια από τα ίδια» σε σχέση με την πρώτη θητεία. Σε τίποτα, δυστυχώς, δεν σημειώθηκε η παραμικρή βελτίωση ή πρόοδος. Ειδικότερα στον ευαίσθητο τομέα της Καθαριότητας, που οφείλει να είναι από τις πρώτες προτεραιότητες κάθε Δημαρχιακής Αρχής, δεν προστέθηκαν νέα απορριμματοφόρα, ούτε τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι, συμβατικοί ή ανακύκλωσης, στις γειτονιές του Βύρωνα. Η ελλιπής καθαριότητα παραμένει από το 2014 ένα από τα κύρια προβλήματα του Βύρωνα.

Με ελλιπές προσωπικό, απηρχαιωμένο στόλο και σχεδόν ανύπαρκτη ανακύκλωση. 

Ένα χρόνο μετά και η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Ο Ηλεκτροφωτισμός έχει αναδειχθεί από τα σημαντικότερα προβλήματα. Οι δρόμοι του Δήμου μας παραμένουν σκοτεινοί, οι δημότες παραπονούνται καθημερινά και νοιώθουν έντονη ανασφάλεια από τον ανεπαρκή φωτισμό.

Οι πλατείες δεν έχουν ανασκευασθεί ή συντηρηθεί την τελευταία δεκαετία και δείχνουν όλες εικόνα εγκατάλειψης.

Η Πόλη μας έχει καταντήσει ερημωμένες πλατείες, βρώμικα πεζοδρόμια και σκοτεινοί δρόμοι. Αυτή την εικόνα της Πόλης μας, που πληγώνει όλους τους δημότες, ανεξάρτητα της ιδεολογίας και της ψήφου τους, οφείλουμε όλοι να την αναστρέψουμε.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή, γερασμένη και εγκαταλελειμμένη από όραμα, ιδέες και σκληρή δουλειά για την αντιμετώπιση των ζωτικών προβλημάτων, έξι χρόνια, από τότε που ανέλαβε τον Δήμο μας, αδυνατεί να προσφέρει όραμα και λύσεις. Σ’ αυτή την κατάσταση που έχει φέρει τον Δήμο η Δημοτική Αρχή οφείλουμε να αντιδράσουμε όλοι όσοι αφουγκραζόμαστε την δυσαρέσκεια και την ανασφάλεια των δημοτών.

Η Ευθύνη είναι όλων μας. Όποιος ζει και αγαπά τον Βύρωνα οφείλει να ενεργήσει άμεσα και συντονισμένα για να σταματήσει το βάλτωμα της Πόλης μας.

Η μείζων αντιπολίτευση, την οποία όφειλα, το έπραξα, να την στηρίξω στον δεύτερο γύρο των εκλογών, έχασε την εκλογική αναμέτρηση διότι φάνηκε ότι δεν διέθετε την αναγκαία δυναμική νίκης σε μία περίοδο παντοδυναμίας της ευρύτερης Παράταξης. Μετεκλογικά διακρίνονται αποσχιστικές τάσεις και κινήσεις, χωρίς να φαίνονται σημεία κοινής πορείας και συμπαγούς δράσης των δημοτικών συμβούλων της για να αντιμετωπισθεί η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής. Ο επικεφαλής μας και εγώ προσωπικά πράξαμε μεταξύ των δύο Κυριακών το αυτονόητο. Με υπευθυνότητα και συνέπεια στις Αρχές του χώρου μας, αδιαφορώντας για οποιοδήποτε πολιτικό κόστος, δήλωσα την στήριξη στην παράταξη του Χρήστου Γώγου, επειδή το όφειλα στην ιδεολογία μου, την παράταξή μου και την Πόλη μου.

Προεκλογικά είχα προβλέψει, είχα επισημάνει την πολιτική παθολογία της παράταξης του κ. Κατωπόδη και δυστυχώς για τον Βύρωνα σήμερα δικαιώνομαι από την κατάσταση της πόλης μας. Η Παράταξή μας «Μαζί για τον Βύρωνα» με τον Μίλτο Μπαντή είναι ενωμένη, χωρίς καρεκλοκένταυρα στελέχη, τα οποία ενδιαφέρονται για το καλό του Βύρωνά μας. Η υπεύθυνη θέση και η συνεπής στάση μας καταφαίνεται σε όλα τα δημοτικά Συμβούλια όλο αυτό το 12μηνο. Με στοχευμένες κινήσεις και εξειδικευμένες προτάσεις, στηρίζουμε όσα χρειάζεται και καταγγέλλουμε και καταψηφίζουμε όσα δεν οδηγούν στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Βύρωνα.

Παρατηρούνται τώρα τελευταία κάποιες συγκαλυμμένες κινήσεις, οι οποίες εκπορεύονται από συγκεκριμένο πρόσωπο, με σκοπό την αποδυνάμωση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης. Φυσικά δεν είναι ευχάριστο γεγονός, το οποίο μάλιστα επιτείνεται από την χρησιμοποίηση Δούρειου Ίππου για την επίτευξη προσωπικής ανέλιξης.

Οποιαδήποτε κίνηση ή πρωτοβουλία η οποία έχει αγαθή προαίρεση και ευγενή σκοπό οφείλει να είναι άμεσα καθαρή και εμφανής και ο φορέας της να αποσαφηνίζει εξ αρχής τη θέλησή του και τον σκοπό του με λόγια σταράτα και καθήκον αλήθειας προς τους συνδημότες του.

Θα είμαι πάντα ανοικτός και καλοπροαίρετος σε κάθε έντιμη και καθαρή πρωτοβουλία, με πολιτικά χαρακτηριστικά, για τη πρόοδο του Βύρωνα, για μια Παράταξη αποδεκτή από όλο τον κόσμο μακριά όμως από σκοπούς, εμφανείς ή αφανείς, για τη καιροσκοπική προβολή ενός προσώπου. Έτσι δημιουργούνται τριβές, αντιπάθειες και πολιτική γκρίνια, παρά κάτι νέο κοινά αποδεκτό που σκοπεύει με εντιμότητα και διαφάνεια στην πρόοδο της πόλης.

Αυτό που μπορώ να πω σήμερα σε όποιον κινείται πίσω από τις γραμμές στο γκρίζο πολιτικό ημίφως  είναι η ρήση του Αρθουρ Κλάρκ: «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές». Ο Βύρωνας έχει χορτάσει από ιδιοτελείς πολιτικάντηδες, έχει ανάγκη από πρόσωπα με όραμα, ανιδιοτέλεια και εντιμότητα.

Είμαι έτοιμος να αποδεχτώ και να στηρίξω κάθε γνήσια Βυρωνιώτικη κίνηση, στην οποία ο Συνδυασμός μας θα παίξει πρωτεύοντα ενωτικό ρόλο,  καθώς δηλώνω ότι σκοπός της ζωής μου και της πορείας μου δεν είναι η με κάθε μέσο κατάληψη θέσης, αλλά με ενδιαφέρει να δω μια ενωμένη Παράταξη του χώρου μας, η οποία θα διώξει την μιζέρια και την ανασφάλεια από τους Βυρωνιώτες και θα δώσει τέλος στην ανεπαρκή σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία διοικεί διεκπεραιωτικά χωρίς ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Στο Φως της διαφάνειας αναμένεται η ευγενής ενωτική κίνηση που θα δώσει στον Βύρωνα το άλμα προόδου. Σ’ αυτό τον Αγώνα μόνο πρόσθεση συμμετοχής χωράει, που θα δώσει πολλαπλασιασμό δυνάμεων, δεν χωρά διαίρεση κινήσεων που καταλήγει σε αφαίρεση δύναμης.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.