Δ. Στρατούλης: Επιστροφή αναδροµικών στους συνταξιούχους. Ο εμπαιγμός και η καταλήστευση συνεχίζονται!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Δημήτρη Στρατούλη, π. Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Βουλευτή, στελέχους της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

O Πρωθυπουργός ανακοίνωσε στη ΔΕΘ «μετά βαΐων και κλάδων» ότι μέσα στον Οκτώβριο η κυβέρνησή του θα επιστρέψει εφ’ άπαξ στους συνταξιούχους τα αναδρομικά ένδεκα μηνών, που αυτοί δικαιούνται, με βάση την 1439/2020  απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Στην πραγματικότητα, όμως, η κυβέρνηση, αυθαίρετα και κατά παράβαση αυτής της απόφασης του ΣτΕ, επιστρέφει στους συνταξιούχους μόνο ένα μικρό μέρος από τα ποσά που δικαιούνται, αυτά που αφορούν τις κύριες συντάξεις τους, εξαιρώντας όσα τους είχαν αφαιρεθεί με τη μνημονιακή ληστεία των επικουρικών συντάξεων και δώρων τους.

Η κυβέρνηση με αυτή τη ρύθμιση ουσιαστικά αποκλείει από την επιστροφή των αναδρομικών τους μισούς και πλέον συνταξιούχους, και μάλιστα, όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους με άθροισμα μικτών μηνιαίων συντάξεων κάτω των 1.000 ευρώ, που οι περικοπές τους έγιναν με μειώσεις όχι στις κύριες συντάξεις, αλλά στις επικουρικές τους και με την κατάργηση των δώρων τους.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι αυτή η απόφαση του ΣτΕ αποκαθιστά ένα πολύ μικρό μέρος (3,9 δισ. ευρώ), του συνόλου των μνημονιακών μειώσεων στις συντάξεις, που είχαν φτάσει τα 60 δισ. ευρώ, και μόνο για 11 μήνες, ακυρώνοντας ουσιαστικά προηγούμενη απόφαση του ίδιου δικαστηρίου, τον Ιούνη του 2015, που θεωρούσε άκυρες όλες τις μνημονιακές μειώσεις των συντάξεων που έγιναν τη διετία 2010 – 2012. Η κυβέρνηση, όμως, κι από αυτά τα λίγα, για τα οποία δικαίωσε τους συνταξιούχους το ΣτΕ, περικόπτει περίπου το 60%, επιστρέφοντάς τους μόνο 1,4 δισ. ευρώ.

Η κυβέρνηση έβαλε, βέβαια, και ως τυρί στη φάκα ότι τα αναδρομικά των έντεκα μηνών (10/6/2015 έως 12/5/2016) για τις περικομμένες κύριες συντάξεις θα επιστραφούν σε όλους τους συνταξιούχους που τις υπέστησαν, ανεξάρτητα από το εάν έκαναν αγωγή στα δικαστήρια ή όχι. Τα φιλικά της Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πανηγυρίζουν, μάλιστα γι’ αυτό, λες και δεν ήταν αυτονόητη υποχρέωσή της κυβέρνησης να επιστρέψει με πολιτική απόφαση τα αναδρομικά σε όλους τους συνταξιούχους, όχι μονό γι  αυτές, αλλά για όλες τις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων.

Επειδή, όμως, το μόνο τυρί που δίνεται δωρεάν είναι αυτό στη φάκα, η σχετική τροπολογία, που η κυβερνητική πλειοψηφία ψήφισε στην βουλή, θέτει ως όρο ότι, όσοι/ες πάρουν αυτά τα αναδρομικά, παραιτούνται από τις δικαστικές ή άλλες αξιώσεις τους για τα οφειλόμενα σε αυτούς, με βάση την ανωτέρω απόφαση του ΣτΕ, υπόλοιπα αναδρομικά λόγω περικοπών των επικουρικών συντάξεων και κατάργησης των δώρων τους.

Η κυβέρνηση, λοιπόν, εμπαίζει τους συνταξιούχους και συνεχίζει απτόητη την κλοπή του μεγαλύτερου μέρους των λεηλατημένων από τις μνημονιακές πολιτικές εισοδημάτων τους.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει υποκριτικά την κυβέρνηση της ΝΔ γι’ αυτή την κλοπή σε βάρος των συνταξιούχων, όταν η ίδια την είχε νομιμοποιήσει με τον αντιασφαλιστικό νόμο 4387/2016 (Κατρούγκαλου), αλλά και ψηφίζοντας μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) το 3ο μνημόνιο (νόμος 4336/2015).

Η κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει πλήρως την 1439/2020 απόφαση του ΣτΕ, καταβάλλοντας στο σύνολο των δικαιούχων, χωρίς εξαιρέσεις, το σύνολο των αναδρομικών του 11μηνου. Και για λόγους δικαιοσύνης και για να μην μπουν οι συνταξιούχοι σε επιπρόσθετα έξοδα για νέες δικαστικές προσφυγές. Σε διαφορετική περίπτωση, οι συνταξιούχοι οδηγούνται πλέον σε νέες δικαστικές περιπέτειες, δαπάνες και ταλαιπωρίες, που, όπως έδειξαν 8 χρόνια δικαστικών διενέξεων για επιστροφή των λεηλατημένων συντάξεών τους, δεν έχουν και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οι συνταξιούχοι και οι συλλογικοί φορείς τους δεν πρέπει να αποδεχτούν και να θεωρήσουν τετελεσμένη τη λεηλασία των συντάξεών τους από τη σημερινή κυβέρνηση αλλά και απ’ όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Μπορούν και πρέπει να συνεχίσουν το μόνο δρόμο, που μπορεί να έχει χειροπιαστά αποτελέσματα, τον μαζικό ενωμένο αγώνα τους, για την επιστροφή όλων των ποσών που τους αφαιρέθηκαν και τους κλάπηκαν με τους μνημονιακούς νόμους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.