ΟΛΑ ΜΠΛΕ. ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Γιώργου Βούλγαρη, Ηθοποιού – Θεατρικού Σκηνοθέτη

Την ίδια περίοδο πέρσι αλλά και πρόπερσι, παρακολουθήσαμε το ίδιο έργο: Μεγάλες πυρκαγιές ξεσπάνε σε διάφορα σημεία της χώρας και η κυβέρνηση εμφανίζεται για μία ακόμη φορά «ανήμπορη». Το έργο που βλέπουμε αλλάζει σκηνικό αλλά έχει την ίδια πλοκή. Η πυροσβεστική με τα (διαχρονικά) πενιχρά μέσα και μαζί με τις εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στους δήμους και τους κατοίκους δίνουν μεγάλη μάχη ενώ το περίφημο «επιτελικό κράτος» ψάχνει το ρόλο του. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός είναι κομπάρσοι στις πράξεις αλλά πρωταγωνιστές στις δηλώσεις. «Θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα», «κάνουμε ότι μπορούμε», «ο εχθρός είναι ασύμμετρος» και κυρίως «η κλιματική κρίση ευθύνεται για όλα» είναι οι διατυπώσεις που επαναλαμβάνονται και φέτος.

Και εμείς από την ασφάλεια του διαδυκτίου ως άλλοι Φιλοκλέωνες ( ο δικομανής πρωταγωνιστής που ο Αριστοφάνης δημιούργησε στις  πάντα επίκαιρες Σφήκες ) δικάζουμε ,καταδικάζουμε και αφορίζουμε τους πάντες και τα πάντα και θεωρούμε ότι κάνουμε το χρέος μας ως πολίτες  αναρτώντας τσιτάτα, εξυπνάδες  και λοιπές τάχα μου επαναστατικές –αντιδραστικές μαλακίτσες και μόλις πάρουμε την αποδοχή και επιβεβαιώση των likes γυρίζουμε πλευρό και  μετατόπιση  ενδιαφέροντος  (Τι έβαλε η Τούνη,τι φόρεσε η Μενεγάκη ,θύμα απάτης η Νικολέτα(!!!!) του bachelor ,πως ξύπνησε η Χ Τηλεπερσόνα και από ποιόν τον υφαρπάζει κλπ κλπ ) και γλουτός δεν ιδρώνει (μεταφορικά και κυριολεκτικά) αν αυτή η άμοιρη χώρα έχει καταστραφεί συθέμελα και γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι!

Θα μου πείς και τι πρέπει να κάνουμε … Εχεις τα δίκια σου και εσύ……

Ο,τι ήταν να γίνει, έγινε την περίοδο των εκλογών!

Σέβομαι απόλυτα ότι ο Ελληνικός λαός επέλεξε να ψηφίσει ξανά –μανά  ρουσφέτι κι ανεξέλεγκτο δημόσιο χρήμα να ξοδεύεται σε απευθείας αναθέσεις από δημάρχους και περιφερείαρχες ,θεωρώντας πως είστε άτρωτοι μπροστά στις τραγωδίες που θα έρχονται η μία πίσω από την άλλη.

Μα το χειρότερο δεν είναι αυτό.

Το χειρότερο είναι ότι έχουν περάσει σε όλους εμάς ,τον Ελληνικό λαό,το αφήγημα ‘’Οι άλλοι φταίνε’’και έχει ποτίσει το κάθε κύτταρο μας ρίχνοντας χολή  πρός κάθε κατεύθυνση  όπως Ρομά (Βλέπε κατάρευση γέφυρας Πάτρας) Πακιστανοί( δολοφόνοι,βιαστές,εμπρηστές) LGBTIQA+(γιατί απλά είναι ανώμαλοι) Τσίπρας  ( γιατί για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ)

Και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης συμβάλουν σε αυτόν τον οχετό.

Οταν βομβαρδιζεσαι από δημοσιογράφους- τεμάχια υφάσματος για καθαρισμό επίπλων κατ’επ’επέκταση οποιοδήποτε βρόμικο ή άχρηστο ‘υφασμα – ότι η Κυβέρνηση επιτελεί ουσιαστικό έργο διαβάζοντας όλοι τους το ίδιο δελτίο τύπου που τους έστειλε το Μαξίμου , δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά.Η προπαγάνδα καλά κρατεί σε αυτόν τον τόπο!

Πριν λίγο καιρό η Ελλάδα ήταν όλη Μπλε γιομάτη από ασυλία.

Ασυλία σε βουλευτές ,ασυλία σε δικαστές, ασυλία σε τραπεζίτες .

Δημιούργησαν ένα κράτος άσυλο εγκληματιών που ο μόνος απροστάτευτος είναι εσύ ,εγώ ,εμείς , η φύση, τα ζώα, τα σπίτια μας και ο αέρας που ακόμα αναπνέουμε και ακούμε από το στόμα όλων αυτών των ‘’σωτήρων’’ την μόνιμη επωδό ‘’Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή’’

Καταδικασμένοι σε κάθε περίπτωση να βλέπουμε κάθε τόσο να καταστρέφονται εκατοντάδες σπίτια και περιουσίες, να χάνονται εκατοντάδες ζώα .

Αν δεν προσέξουμε όλοι μαζί τον τόπο μας τον αέρα μας,την γή αυτή που πατάμε και σταματήσουμε πιά να κρυβόμαστε και δεν βγούμε εκεί έξω να αλλάξουμε το μέλλον μην περιμένουμε από τους άλλους να αλλάξουν αυτά που θέλουμε έμεις γιατί θα εξακολουθήσει η χώρα μας να είναι όλη Μπλε για κάποιους αλλά πολύ σύντομα θα γίνει ….κάρβουνο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.