28η Οκτωβρίου: 80 χρόνια από το ΟΧΙ στον φασισμό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Περιορισμένες οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο, λόγω κορωνοϊού.

Ογδόντα χρόνια συμπληρώνονται από το ΟΧΙ ενάντια στον φασισμό. Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις και οι καθιερωμένες κατά τόπους τελετές για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στον Δήμο Βύρωνα, ανήμερα της επετείου θα τελεστεί δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Βύρωνα σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης).

Όσοι πολίτες και φορείς επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο, θα μπορούν να προσέρχονται από τις 11:00 έως τις 13:00, χωρίς τελετουργικό, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Βύρωνα τονίζει μεταξύ άλλων ότι το ΟΧΙ εκείνο απέναντι στον φασισμό, σημάδεψε την πορεία του λαού μας και άλλαξε τον ρου της ιστορίας ολόκληρου του κόσμου.

Στον Βύρωνα, αναφέρει, η συμβολή στην Εθνική Αντίσταση αντικατοπτρίζεται στο μνημείο του Μπλόκου στη Χρυσοστόμου Σμύρνης, κοντά στο σημείο εκτέλεσης 12 αντιφασιστών, στις 6 Αυγούστου του 1944.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.