Πρώτη τακτική γενική συνέλευση και εκλογές του συλλόγου εκπαιδευτικών π.ε Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», καλεί όλα τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο 2ο Δημοτικό Αθηνών, την Τετάρτη 1η Δεκέμβρη 2021 από τις 6 μ.μ.–9 μ.μ. και σε Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. – 5 μ.μ. Η θητεία των οργάνων του Σωματείου μας είναι διετής. Επισημαίνουμε ότι για πρώτη φορά δε δόθηκε συνδικαλιστική άδεια σε κανέναν Σύλλογο Εκπαιδευτικών κι ΕΛΜΕ και γι’ αυτό η Τακτική Γενική μας Συνέλευση θα γίνει 1/12 το απόγευμα 6μμ-9μμ και οι εκλογές θα γίνουν την επόμενη μέρα 2/12 στα δύο εκλογικά κέντρα που προαναφέραμε όλη σχεδόν τη μέρα 9π.μ.– 5μ.μ., ώστε να διευκολυνθεί η μαζική προσέλευση όλων των συναδέλφων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Στη Γενική μας Συνέλευση θα συζητηθεί η πλούσια δράση του Συλλόγου μας και θα αποφασιστεί το πλαίσιο πάλης μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. είναι:

  • Εκλογή προεδρείου και εφορευτικής επιτροπής.
  • Οικονομικός απολογισμός Ταμείου και ψήφισή του.
  • Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. Συλλόγου – Κριτική Πεπραγμένων, Ψήφισή τους.
  • Προτάσεις μελών για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά – Ψήφιση τους – Ψηφίσματα.
  • Θέσεις, τοποθετήσεις     εκπροσώπων     των     παρατάξεων     και                   μεμονωμένων υποψηφίων.

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παράκληση οι συνάδελφοι να προσέρχονται στο καθορισμένο για την περιοχή και το σχολείο τους εκλογικό τμήμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας και συγκεκριμένα 9π.μ. ως 5μ.μ. (όσοι εργάζονται στο ολοήμερο να έρχονται το πρωί και αντίστροφα αλλά και οι συνάδελφοι που εργάζονται στα πολύ κοντινά στο εκλογικό κέντρο σχολεία να έρχονται να ψηφίζουν στα κενά τους), ώστε να μη δημιουργηθεί κανένας συνωστισμός ή καθυστέρηση.

Ψηφίζουμε με ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο και έχοντας μαζί μας την απόδειξη πληρωμής της συνδρομής μας.

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, συμβασιούχοι αναπληρωτές). Μέλη του Συλλόγου μας δεν μπορούν να είναι, σύμφωνα με το καταστατικό του, τα στελέχη εκπαίδευσης (συντονιστές, διευθυντές διεύθυνσης, περιφερειακοί διευθυντές…).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου είναι να πληρώσει τη συνδρομή του μέχρι τη μέρα της Γ.Σ. αλλά και των εκλογών. Παράκληση να τακτοποιηθούν έγκαιρα οι συνδρομές είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας (Τράπεζα Πειραιώς GR44 0172 0940 0050 9408 2542 879 με την προϋπόθεση να μη χρεώνονται στον Σύλλογο έξοδα μεταφοράς) είτε κατά σχολείο ή ατομικά στα μέλη του Δ.Σ. είτε στη Γ.Σ. 1/12 και μόνο όσοι δεν προλάβουν να πληρώσουν 2/12 στα εκλογικά τμήματα. Προσοχή, όσοι καταθέσουν τη συνδρομή τους στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας μετά τις 30/11 και συγκεκριμένα 1/12 και 2/12 να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους απόδειξη κατάθεσης.

Η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 25 € (22 για τη ΔΟΕ και 3 για τον Σύλλογο), για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου 15 € και μειωμένου ωραρίου 7 ευρώ (και τα 15 και τα 7 αντίστοιχα είναι για τη ΔΟΕ, ο Σύλλογος δεν κρατάει τίποτα από τους αναπληρωτές συναδέλφους).

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας – σαν παρατάξεις ή μεμονωμένοι υποψήφιοι – έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου. Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στο Δ.Σ. ως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου το μεσημέρι στο email του Συλλόγου ή θα παραδοθούν την ίδια μέρα στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.