Πρόταση για δημιουργία Δικτύου Πανεπιστημιουπόλεων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων κατέθεσε ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης, σύμφωνα με την οποία ζητεί τη θεσμοθέτηση ενός Δικτύου – Συνδέσμου Δήμων Πανεπιστημιουπόλεων, ώστε να ενισχυθεί η συνεργασία των Δήμων που φιλοξενούν Πανεπιστήμια εντός των διοικητικών τους ορίων.

Όπως αναφέρει στην Ερώτηση που κατέθεσε ο Β. Σπανάκης:

«Με τη θεσμοθέτηση ενός τέτοιου Συνδέσμου, μπορούν να εφαρμοστούν σύγχρονες πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης, ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, συνεργασία για πρωτότυπες διπλωματικές εργασίες που θα επιλύουν προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, πολιτικές για ενίσχυση του εθελοντισμού, για ανταλλαγή πολιτιστικών εθίμων, για εκμετάλλευση των υποδομών των Πανεπιστημίων, όπως για παράδειγμα των αθλητικών χώρων, των χώρων πρασίνου, των εργαστηρίων και της λοιπής υλικοτεχνικής υποδομής, την αμφίδρομη συνεργασία υπηρεσιών Πανεπιστημίου και Δήμων, τη συνεργασία Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, την ανταλλαγή απόψεων για επαγγελματικό προσανατολισμό προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες εργασίας των τοπικών κοινωνιών κ.α.».

Ο κ. Σπανάκης, σημειώνει, πως, «σε μία περίοδο που εξαγγέλλονται εύστοχα και πετυχημένα μέτρα για την αναβάθμιση των Πανεπιστημίων μας από την Κυβέρνηση, μετά και τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η δημιουργία ενός τέτοιου Συνδέσμου θα βοηθήσει και προς την κατεύθυνση αυτή».

Ρωτάει τους κ.κ. Υπουργούς αν είναι στις προθέσεις τους να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός Δικτύου-Συνδέσμου Δήμων- Πανεπιστημιουπόλεων.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.