Ετοιμάζουν νέα θεσμική εκτροπή στην Αυτοδιοίκηση;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πρωτοφανείς κυβερνητικοί αντιδημοκρατικοί- αντισυνταγματικοί σχεδιασμοί και μεθοδεύσεις καταγγέλθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Οι αποκαλύψεις-καταγγελίες αυτές , δεν έγιναν από την αντιπολίτευση. Αλλά από το Νο2 της ίδιας της « γαλάζιας» ηγεσίας της ΚΕΔΕ και από τα δυο –τρία πανελλαδικά κορυφαία αυτοδιοικητικά στελέχη-δημάρχους της ΝΔ :
Τον Α΄Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχος πολλές τετραετίες του δήμου Αμπελοκήπων –Μενεμένης , Λάζαρο Κυρίζογλου.
Το γεγονός ότι προέρχονται από ένα τέτοιο στέλεχος, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύνουσα σημασία και σπουδαιότητα , ιδιαίτερα προς την αξιοπιστία , αυτές οι αποκαλύψεις.
Ο κ. Κυρίζογλου δεν δίστασε μάλιστα να κάνει λόγο για «θεσμική εκτροπή» αν τεθούν σ΄εφαρμογή από την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα , ο κ. Κυρίζογλου , κατήγγειλε-αποκάλυψε ότι μεθοδεύεται οι προσεχείς δημοτικές εκλογές να μετατεθούν πάλι-για δεύτερη φορά- από την κυβέρνηση της ΝΔ. Και συγκεκριμένα να διεξαχθούν μαζί με τις Ευρωεκλογές το 2024. Παρατείνοντας έτσι κατά ένα χρόνο τη θητεία των τωρινών Δημοτικών Αρχών και Δημοτικών Συμβουλίων , φθάνοντας την στα πέντε έτη.
Η κυβέρνηση της ΝΔ , ως γνωστόν με το δικό της νόμο , του 2020 για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές , τις έχει ήδη μεταθέσει κατά τέσσερις μήνες , ορίζοντας τες , για τον Οκτώβριο του 2023.
«Λέγεται , διαρρέεται , υφέρπει, μια φημολογία περί παράτασης της θητείας , κάτι το οποίο είναι αντίθετο με τον ψηφισθέντα νόμο και το Σύνταγμα», είπε χαρακτηριστικά , στο ξεκίνημα της τοποθέτησης του , ο κ. Κυρίζογλου , «παγώνοντας» κυρίως τα στελέχη της πλειοψηφούσης παράταξης στο ΔΣ της ΚΕΔΕ .
Ο κ. Κυρίζογλου, που είναι και νομικός , προειδοποίησε ότι «κάθε παράταση μπορεί να κριθεί άκυρη», επισημαίνοντας και την πρόσφατη απόφαση του Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε ως αντισυνταγματικές σειρά διατάξεων του περιβόητου νόμου Θεοδωρικάκου, που εφαρμόζεται στην Αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Κυρίζογλου κάλεσε την ΚΕΔΕ να λάβει επ΄αυτού ξεκάθαρη θέση καθιστώντας σαφές ότι είναι ενάντια σε οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη.
«Η ΚΕΔΕ για λόγους δεοντολογίας, τήρησης νομιμότητας και τάξης , δεν έχουμε καμία ανάγκη από τέτοιες προτάσεις και πρέπει να ενταχθούμε εναντίον .
Τα παραμύθια ότι πρέπει να παραταθούν έως τις Ευρωεκλογές του 2024 δεν πρέπει να μας βρει σύμφωνους» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: news-ta.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.