Ένας ακόμη «Κοπανάς»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Από τα πρώτα, όμως, μετακατοχικά χρόνια η Παλιά Αγορά άρχισε να φθίνει και τα μοναδικά της καταστήματα, που τελικά είχαν απομείνει, ήταν το περιπτεράκι του Φώτη, που έκλεισε πριν μερικούς μήνες και το γραφείο τελετών του Σάββα Τσιμπούρη που διέθετε και φερετροποιείο σε ένα υπόγειο μέσα στην αγορά. Το γραφείο τελετών λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Η ληξιαρχική πράξη της κατάργησης της Παλιάς Αγοράς είναι το συναισθηματικό αποχαιρετιστήριο γράμμα που ο Φώτης ανάρτησε στα κλειστά πια ρολά.

Την Παλιά Αγορά αντικατέστησε ένα είδος μόνιμης αρχικά υπαίθριας λαϊκής αγοράς στην οδό Ιθώμης. Ήταν γεμάτη με μικροκαταστήματα τροφίμων, (μανάβικα – Αφοί Τζανετή, ψαράδικα – Καλλιόπη Δουρδουλάκη, χασάπικα – Κούρτης, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία, καπνοπωλεία κ.λ.π.). Πήρε την ονομασία «Κοπανάς». Σήμερα είναι μια πλήρης αγορά και τα καταστήματα δεν είναι πια υπαίθρια.

Τελικά το όνομα Κοπανάς επίσημα στο Βύρωνα δεν υπήρξε ποτέ. Ανεπίσημα όμως υπήρχε και υπάρχει πάντα και παντού. Αλλά κανένας δεν ξέρει την προέλευσή του.

Το σπίτι στον Κοπανά σε σχέδιο Βάσου Κανέλου. Ο Βάσος Κανέλλος (Βασίλειος Κανελλόπουλος) γεννήθηκε στα Φιλιατρά Τριφυλίας. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Αθήνα. Το 1915 γνώρισε την Isadora Duncan και γράφτηκε στη σχολή χορού που διατηρούσε στο σπίτι της στο Βύρωνα.

Απ’ το βιβλίο “90 χρόνια Βύρωνας” με την άδεια του συγγραφέως Απόστολου Κοκόλια

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.