Με μάσκα ή χωρίς για ατομική άσκηση και βόλτα;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όσοι θέλουν να βγουν σε εξωτερικό χώρο να αθληθούν θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6. Σημειωτέον, όπως είχε τονίσει ο πρωθυπουργός, κατά την περίοδο της δεύτερη καραντίνας θα είναι ανοιχτά όλα τα πάρκα και οι αρχές θα έχουν μεγαλύτερη ανοχή με τον κόσμο που βγαίνει έξω για να αθληθεί.

Αν κάποιος, λοιπόν, επιθυμεί να πάει μια μικρή βόλτα ή να πάει σε ένα πάρκο για ατομική άσκηση θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με τον κωδικό 6. Το ίδιο αν θέλει να βγει βόλτα με το κατοικίδιό του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα πρέπει να γίνεται ατομικά ή ανά δύο άτομα και να τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου.

Κατά τη διάρκεια της άθλησης ο ασκούμενος δεν είναι υποχρεωμένος να φορά μάσκα. Θα πρέπει, όμως, να τη φορά για να μετακινηθεί προς και από το σημείο άθλησης, καθώς σε αυτό το lockdown η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εξωτερικούς χώρους. Κάτι που δεν ίσχυε στην καραντίνα του Μαρτίου. Εννοείται ότι όταν πρόκειται για περπάτημα και όχι θα άθληση είναι υποχρεωτική μάσκα.

Πόση ώρα μπορείτε να βγείτε για άθληση

Σε αντίθεση με το προηγούμενο lockdown δε θα υπάρχει ο χρονικός περιορισμός της μιας ώρα για την άσκηση, ενώ αυτή τη φορά επιτρέπεται η άθληση σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως 3 άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, σε ατομικά και μόνο αθλήματα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.