«Έπεσε» το σύστημα τηλεκπαίδευσης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με σοβαρά προβλήματα ξεκίνησε η πρώτη ημέρα εφαρμογής της υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης σε γυμνάσια και Λύκεια στην Ελλάδα.

«Έπεσε» το πρωί το σύστημα της Cisco (Webex), μέσω του οποίου μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας θα πραγματοποιούν τηλεκπαίδευση από σήμερα και για τρεις εβδομάδες, λόγω lockdown, με αποτέλεσμα να μην γίνεται μάθημα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πολλοί μαθητές αλλά και εκπαιδευτικοί προσπαθούν να μπουν στο σύστημα, όμως αυτό τους «πετάει» εκτός ή υπάρχουν καθυστερήσεις ακόμα και μισής ώρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, όλες οι πλατφόρμες του Υπουργείου, συμπεριλαμβανομένου και του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, λειτουργούν κανονικά ενώ οι μαθητές που δεν μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα λόγω του προβλήματος, δεν θα πάρουν απουσία.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ κάνουν λόγο για γενικότερη αποτυχία του ευρωπαϊκού σέρβερ και όχι για πρόβλημα μόνο στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται από το υπουργείο Παιδείας, όπου από το πρωί γίνονται έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί το πού οφείλεται το πρόβλημα και πώς θα ξεπεραστεί.

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.