N. Μαριάς: Η Ε.Ε. ενέκρινε κονδύλι στην Πορτογαλία για 100.000 δωρεάν υπολογιστές και η Ελλάδα δεν αιτήθηκε καν!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη που αφήνει έκθετη για ακόμα μία φορά την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αλλά και ολόκληρη την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προχώρησε ο πρώην Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα, Νότης Μαριάς σχετικά με τα κονδύλια που διαθέτει η Ε.Ε για τεχνολογικό υλικό τα οποία πήρε η Πορτογαλία με σκοπό να διαθέσει δωρεάν υπολογιστές στα παιδιά.

Καλεσμένος στο Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο το βράδυ της Τρίτης ο Νότης Μαριάς, κατήγγειλε ότι η Ελλάδα δεν αιτήθηκε καν για να λάβει το συγκεκριμένο κονδύλι, την ώρα που τα Ευρωπαϊκά κονδύλια ήταν γνωστά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα “Sure” το οποίο η κυβέρνηση αξιοποίησε και πήρε μόλις 2,7 δισ.  όταν το Βέλγιο πήρε 7,8 δισ.

Μάλιστα, σημείωσε ότι το Βέλγιο και η Ιταλία πληρώνουν και την γονική άδεια, τα τεστ κορονοϊού, τους καλλιτέχνες, τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και τις μάσκες και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν αξιοποιεί έγκαιρα τα χρήματα που μπορεί να λάβει και χάνονται μεγάλες ευκαιρίες ενόψει της πανδημίας.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: documentonews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.