Μπαίνει ΛΟΥΚΕΤΟ στη “Λουΐζα”. Τεράστιες οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Κατωπόδη και της Αντιπολίτευσης των Γώγου-Μπαντή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 

Στη χώρα του «πάμε και όπου βγει», θα πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα για να γίνουν κάποια πράγματα ή να γίνουν κάποια έργα! Και ο Δήμος Βύρωνα, με τη παρούσα διοίκηση και την υπάρχουσα αντιπολίτευση, δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή η νοοτροπία επικρατεί! Την εξαίρεση στον κανόνα και την διαφορά την κάνουμε εμείς οι πολίτες (για παράδειγμα η Κίνηση Πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω», η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια», η «Δημοκρατική Ενότητα Βύρωνα», η ομάδα «Ρωγμή στην ενημέρωση», η ομάδα του «Δήμος & Πολιτεία» και άλλοι…).

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, η Δημοτική Αρχή μέσω του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου είχε το θράσος  να παραμυθιάσει τους πολίτες με το προπαγανδιστικό άρθρο «Ανοίγει ξανά τις πόρτες του ο δημοτικός Κινηματογράφος “Νέα Ελβετία”», το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Το γνωστό σινεμά παρέμεινε κλειστό προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αναμόρφωσης» βλέπε εδώ: https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=11283

Είπαν ψέματα! Όχι μόνο γιατί το κτήριο εξακολουθούσε να είναι επικίνδυνο από δομική άποψη αλλά και γιατί το Κινηματοθέατρο είχε σοβαρές ελλείψεις πυροπροστασίας!

Έτσι η Κίνηση Πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω» κατέθεσε την με Αριθμό Πρωτοκόλλου: 240334/28-08-2023 Αναφορά προς την Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων, Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών – Γραφείο Επικινδύνων του Δήμου Αθηναίων, τη οποία και δημοσιοποίησε, αναγκάζοντας τη Διοίκηση του Δήμου, στο δημοτικό Συμβούλιο της 11ης Σεπτεμβρίου 2023 να ανασκευάσει τις προηγούμενες δηλώσεις της, και να υποχρεωθεί να επισκευάσει, το ταχύτερο δυνατό, το, από άποψη δομική, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ κτήριο του Κινηματοθεάτρου «Λουίζα».

Όμως η Δημοτική Αρχή, στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν απάντησε στο ερώτημα που κατέθεσαν οι συλλογικότητες («Βύρωνας και τριγύρω», «Ενάργεια» και «Δημοκρατική Ενότητα Βύρωνα») για το εάν, μέσα στο Κινηματοθέατρο, εκεί όπου εκτός των άλλων δράσεων πολιτισμού γίνονται και εκδηλώσεις σχολείων του Βύρωνα με συμμετοχή πολλών παιδιών, υπάρχει κάποιο σύστημα ενεργής ή παθητικής πυρασφάλειας, ούτε εάν υπάρχει κάποια επικαιροποιημένη μελέτη πυρασφάλειας ή εάν τα φορητά μέσα πυρόσβεσης έχουν υποστεί την προβλεπόμενη συντήρηση – αναγόμωση.

Δυστυχώς για τους διοικούντες η Αναφορά της Κίνησης Πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω» είχε ήδη κοινοποιηθεί και στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, στο Τμήμα της Πυρασφάλειας, το οποίο, ως όφειλε, διενήργησε αυτοψία στο Κινηματοθέατρο και διαπίστωσε ότι «η επιχείρηση διαθέτει μόνο φορητούς πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως σε λειτουργία».

Στο δε, με Αριθ. Πρωτ.: 22982/29-09-2023 (Φ.701.14), Απαντητικό του Έγγραφο το Γραφείο Προληπτικής και Κατασταλτικής Πυρασφάλειας του Τμήματος Πυρασφάλειας αναφέρει ότι «η Δημοτική Αρχή εντός 20 ημερών από τη λήψη του εγγράφου θα πρέπει να προβεί σε σύνταξη μελέτης πυροπροστασίας, την οποία θα πρέπει να υποβάλλει μέσω του πληροφοριακού συστήματος e-adeies, στην Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος προς έγκριση και στη συνέχεια να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και μέσα πυροπροστασίας που θα προκύψουν από την εγκεκριμένη μελέτη».

Δηλαδή, το Κινηματοθέατρο θα πρέπει να κλείσει, για όσο χρειαστεί, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες της εγκατάστασης πυροπροστασίας.

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα, των Γρηγόρη Κατωπόδη (Δήμαρχος) και Μιχάλη Καραγιάννη (Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών) ενώ γνώριζε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην πυρασφάλεια του Κινηματοθεάτρου, δεν το ανακοίνωσε, το απέκρυψε, και παρόλα αυτά επέτρεψε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου να γίνουν στην αίθουσά του οι πρόβες της συναυλίας που θα έδινε ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Λεοντής και η πολυμελής ορχήστρα του, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο. Στις πρόβες συμμετείχε μάλιστα εκτός των υπολοίπων συντελεστών (τραγουδιστές κλπ) και η Χορωδία του Βύρωνα «Μελωδικοί ταξιδιώτες». Βλέπε φωτογραφία:

Ευτυχώς που μέχρι σήμερα δεν συνέβη κάποιο «ατύχημα»! Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών, όπως συνέβη με την  αναστολή λειτουργίας του Ολυμπιακού Σταδίου και του ποδηλατοδρομίου, λόγω προβλημάτων που διαπιστώθηκαν στην στατικότητα των δυο στεγάστρων Καλατράβα; Γιατί και εδώ υπάρχουν ξεκάθαρα προς διερεύνηση αδικήματα  έκθεσης σε κίνδυνο και παραβίασης της νομοθεσίας της πυροπροστασίας. 

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα, των Γρηγόρη Κατωπόδη (Δήμαρχος) και Μιχάλη Καραγιάννη (Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών), που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου από το 2014, ΓΝΩΡΙΖΕ ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην πυρασφάλεια του Κινηματοθεάτρου, και όλα αυτά τα χρόνια δεν έπραξε απολύτως τίποτα για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Λεφτά για να γίνουν προεκλογικές φιέστες και για να φτιαχτεί ένα 2ο αχρείαστο άγαλμα της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας του Βαρόνου ή Λόρδου Μπάιρον υπήρχαν! Χρήματα όμως για να φτιαχτεί η πυροπροστασία του Κινηματοθεάτρου «Λουΐζα» δεν εξοικονομήθηκαν ποτέ!

Το ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ της Διοίκησης του Δήμου, η Αξιωματική Αντιπολίτευση των Χρήστου Γώγου και Μίλτου Μπαντή, η οποία είχε διοικήσει τον Δήμο πριν από την Δημοτική Αρχή της «Στάσης Βύρωνα», ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ την έλλειψη πυρασφάλειας στο Κινηματοθέατρο «Λουΐζα» (ή «Νέα Ελβετία») όλα αυτά τα χρόνια δεν έπραξε απολύτως τίποτα προς τη σωστή κατεύθυνση. ΟΥΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΤΕ!

Βέβαια, άμοιρες ευθυνών δεν είναι ούτε οι υπόλοιπες προοδευτικές και αριστερές δημοτικές παρατάξεις της παρούσας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ακόμη και στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11ης Σεπτεμβρίου 2023 δεν μίλησαν! Περιμένουμε λοιπόν, έστω και τώρα, μερικές μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου,  να πάρουν θέση για το πρόβλημα που φέραμε στην επιφάνεια! Γιατί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 η σύνθεση των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι αυτή που προέκυψε από τις εκλογές του 2019.

Και αυτές, οι προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις θα πρέπει επιτέλους να πάρουν θέση ΚΑΙ για το θέμα της πυροπροστασίας όλων των Σχολείων, των Παιδικών Σταθμών καθώς επίσης και των Νηπιαγωγείων της πόλης του Βύρωνα.

Για παράδειγμα, το 13ο Νηπιαγωγείο που στεγάζεται στο ακίνητο της ιδιοκτησίας του, υποψήφιου δημάρχου με τον συνδυασμό «Βύρωνας Μπροστά», Μίλτου Μπαντήπληροί όλες τις εκ του Νόμου προϋποθέσεις πυροπροστασίας ή και εμβαδού; Και γιατί οι εργασίες συντήρησης του επικίνδυνου από δομική άποψη ακινήτου δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί;;;

Ενάργεια/Βύρωνας, η πόλη μας

1η Οκτωβρίου 2023

Πηγή: «Βύρωνας και τριγύρω»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.