Διαμαρτυρία αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα στο ΣΑΚΕΤΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Διαμαρτυρία των επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και δήλωση της αντίθεσής τους, στις κατασκευές κτιρίων στο στρατόπεδο Σακέτα στον Υμηττό, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 19/11/2020.

Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Δήμαρχο και τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων, έδωσε στον υποδιοικητή του στρατοπέδου ένα ομόφωνο κείμενο που εκφράζει την έντονη αντίθεση του ΔΣ Βύρωνα για τις εργασίες που γίνονται σε μια απολύτως προστατευόμενη ζώνη, επιβαρύνοντας και υποβαθμίζοντας το φυσικό περιβάλλον.

Δείτε το κείμενο:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Το 2014, το Συμβούλιο της Επικρατείας με την υπ’ αρ. 1347/2014 απόφασή του σταμάτησε τις εργασίες ανοικοδόμησης εντός του Στρατοπέδου ΣΑΚΕΤΑ.

Η απόφαση αυτή ήταν το επιστέγασμα ενός μακρόχρονου αγώνα των κατοίκων του Βύρωνα, της Δημοτικής Αρχής και του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ), ενάντια σε κάθε περαιτέρω υποβάθμιση του δασικού οικοσυστήματος.

Παρά όμως την εκπεφρασμένη άποψη της κοινωνίας απέναντι σε σχέδια οικοδόμησης στις υπώρειες του Υμηττού και παρά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με κατάπληξη διαπιστώσαμε ότι από καιρό, διενεργούνται εκ νέου οικοδομικές εργασίες στις εγκαταστάσεις εκείνες που είχαν κριθεί το 2014 αντισυνταγματικές.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Βύρωνα, διατρανώνει με κάθε τρόπο την αντίθεσή του προς την ανέγερση νέων κτηριακών εγκαταστάσεων εντός του Στρατοπέδου ΣΑΚΕΤΑ, τη στιγμή μάλιστα που αυτές έχουν ήδη κριθεί και απορριφθεί ως δασοκτόνες, τόσο στο ΣτΕ όσο και στην συνείδηση των κατοίκων του Βύρωνα.

Ο Υμηττός χρήζει αυστηρής προστασίας ως ένα από τα πιο ευαίσθητα και ελάχιστα πια φυσικά οικοσυστήματα που απομένουν στο λεκανοπέδιο.

Το ισχύον Προεδρικό Διάταγμα, που ήρθε να αντικαταστήσει το παρωχημένο ΠΔ του 1978, αλλά και η σχετική Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που συντάχθηκε προκειμένου να τεκμηριώσει το νέο ΠΔ που βρίσκεται υπό εκπόνηση, καθορίζουν την ευρύτερη περιοχή του Στρατοπέδου ως ανήκουσα στην Α’ ζώνη προστασίας.

Καμία οικοδομική δραστηριότητα, και μάλιστα αυτής της κλίμακας, όπως οι τρέχουσες, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

ο Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Βύρωνα, θα παλέψει με κάθε τρόπο προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον, που δεν είναι άλλο, από την απόλυτη προστασία του σημαντικότερου εθνικού μας κεφαλαίου, του φυσικού μας περιβάλλοντος.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.